rumeysa_1c Sizi merak etmeye başlamıştım yoktunuz 3 gündür gözünüz aydın rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Aylaa123 RHandan bende baş ağrısı değil boyun ve omuz ağrısı oluyor ondada ilaç içiyorum doktor verdi zaten kahvede içtim 2 bardak kadar daha çok su tükettim . Gebzede yüzyıl hastanesinde
Aylaa123 Tubatubila dokunusları hissettim bende mide bulantısı olmadı ama tansiyonum düştü sadece birkaç kez
Busradrkc Aylaa123 Allah analı babalı büyütsün ben de 12 Kasım ikinci kez Sezeryan oluyorum ve sezeryandan korkuyorum 🥹
Aylaa123 Busradrkc bende korkuyordum ama korkulduğu gibi değilmiş yani benim için öyle geçti içiniz rahat olsun güzel düşünün güzel geçsin
Meleklerin_annesi_003 Aylaa123 sizi hep postlarda görüyordum haftaya inşallah sıra bizde Rabbim size hayırlı evlat Rabbime hayırlı kul olmasını nasip etsin analı babalı büyüsün 🤲😇🌸
Aysnragc Aylaa123 yani parmak falan kontrolü oluyor mu? Ben alttan muayeneden korktuğum için çok geriliyorum
Beyazmelekkk Aylaa123 rabbim uzun ömürler versin bahtı açık olsun miniğin. Doğum ilk mi 2. Mi ve devlette mu oldunuz