Busradrkc Aylaa123 Allah analı babalı büyütsün ben de 12 Kasım ikinci kez Sezeryan oluyorum ve sezeryandan korkuyorum 🥹
Aylaa123 Busradrkc bende korkuyordum ama korkulduğu gibi değilmiş yani benim için öyle geçti içiniz rahat olsun güzel düşünün güzel geçsin
Meleklerin_annesi_003 Aylaa123 sizi hep postlarda görüyordum haftaya inşallah sıra bizde Rabbim size hayırlı evlat Rabbime hayırlı kul olmasını nasip etsin analı babalı büyüsün 🤲😇🌸
Aysnragc Aylaa123 yani parmak falan kontrolü oluyor mu? Ben alttan muayeneden korktuğum için çok geriliyorum
Beyazmelekkk Aylaa123 rabbim uzun ömürler versin bahtı açık olsun miniğin. Doğum ilk mi 2. Mi ve devlette mu oldunuz
_mavii_ Aylaa123 oyy sağlıkla büyüsün 🥰 hastanede emzirme yastığına ihtiyaç oldu mu? Bir de 3 tane gecelik yeterli oldu mu kendin için? Odaya çıkar çıkmaz iç çamaşırı ya da depend kullanabildin mi nasıl oluyor o iş? Ne çok sordum ☺️
Aylaa123 _mavii_ srzeryan olduğum için emzirme yastığına ihtiyacım oldu eğilip bükülmediğim için bana 2 tane yeterli geldi ilk depent taktım ama pijama altı giy çıkar zor oldugu için ped daha kolay bence