Bu konuda ben de çok kararsızım 12. Haftamdayım Aslında direkt özelle başladım sonra iki kere de devlete gittim küçük bi ilçedeyim ilçeye göre hastane baya büyük ve yeni. Gittiğim doktordan da çok memnun kaldım çok iyi ilgileniyor özele göre tek eksisi şuan için eşimin yanımda muayeneye giremiyor olması. Astım, kasık fıtığı ve romatizmal bi problemim olduğu için mecburi sezaryen diyecekler muhtemelen ilerleyen dönemlerde o yüzden devlette de aslında doğumumu gittiğim doktor yaptırır sorun olmaz diye düşünüyorum ama odalar kaç kişilik, özel oda ayarlama şansımız var mı, eşim yanımda kalabilir mi gibi konularda bilgi almam lazım önce. 20. Haftadan sonra gebe okuluna gideceğim hastaneye servisi doğumhaneyi vs gezdirip bilgi veriyorlarmış o süreçte bunları sorup öğrenmeyi düşünüyorum ona göre özel veya devlet kararı veririm sanırım son zamanlara kadar da hem özele hem devlete giderek devam ederim. İkisindeki doktorumu da çok sevdim ama işte bi yandan son çıkan olaylar sonrası özellere olan güvenin azalması bi yandan da konfor durumunu düşününce sonuç ne olur bilemiyorum