aslhnkrts9 annesio rasgele atış benimki 😂 takip etmeyi bırakıp nasıl olsa olmuyp diye vazgeçmiştim tam da o zaman tutmuş geç döllenme demişti doktor sonra haftasını ikili taramaya göre ayarladılar bizim hesaplar tutmadı 😂
annesio metemom_ çok teşekkür ederim canım bu istatistiklere göre bende sat’a göre 16 nisanda değilde yumurtlamama göre 11 nisanda doğurcam o zaman amin 😁
Sev98 annesio biz planlama yaptık diye hep usm yaptık çatlatıcı vurduk. Bence adetimin 17ci gününde 😂
payidar İlk oğlum geç döllenmeydi regl tarihi bile değiştirdik. İkinci oğlumu regl olmadan 3-4 gün önce öğrendim. Yumurtlama öncesi sonrası doğru olmuyor ihtimal artıyordur belki 🤷🏻♀️
Iraz Yasss11 Allah gönlüne göre versin canım kaç haftalık diğer kizlariniz adet biter bitmez mi olmuşlardı
Mavi1638- Ya bende bi keryele bi şey olmaz dedim ve hamile kaldikdan sonra o gunun yumurtalama gunu oldugunu anladm hesaplayinca😂
Iraz Sev98 ya çatlama olduğu gün ilişki olursa erkek deniliyorda demekki herşey yalan Allah ne nasip ederse o oluyor 🤲🏻 herkese gonlumdekini nasip etsin inşallah
Nazo77 annesio son adet tarihime göre hesaplandı hep not tutarım zaten saat ve tarih olarak başlangıç bitişi zor olmadı.
aslaninannesi7 annesio Yumurtlama günüm 11 Mayısdı o gün birliktelik oldu bir daha olmadı denedik biz o yüzden çok net biliyorum 🌸
BADE38 annesio Ben 2 ay regli görmeyince neden olmuyorum diye kontrole gittiğimde öğrenmiştim birkez test vermiştim negtifti öğrendiğimde de 3 haftalikti geç döllenme olmuş 😅 doğurdum bu ayın 14u 3 aylık oluyoruz🙃
Adensah annesio bennnn bir başak burcu olarak çok detaycıyım hepsinin hesaplardım cuma günü oldu bebişim ve Allah nasip ederse haftaya sezeryan olursam cuma gününü düşünüyorum seçmeyi 😂🦦
atlasinannesi_ annesio ben de ikinci bebeğimi istiyorum ikinciye hamile olan anneler varsa onlara bir şey sorucam. İlişkiden sonra kısa sürede hamile kaldınız mı