annesio Hesaplamanızı neye göre yaptınız ? Yumurtlamanız ile denk geldi mi ? Doğum yapan varsa tam kaçıncı günde oldu hesaplarınıza göre , bilgi alışverişi yapalım yazın da 😇🤩
Yesillendik_ annesio adetten sonra 2 günde bir ilişki yaşayarak oldu günü bilmiyorum ama bence en yüksek ihtimallisi bu 😄
Yasss11 annesio yumurtlama programi indirmiştim bi hafta betaberlik olmadi o gün oldu tamda tuttu bebek o yumurtlama gününde 😂
metemom_ annesio hamile kaldığım günü biliyorum 😂hatta doktora öğrenince geç döllenme dimi demiştim evet diyip gülmüştü yumurtlama günü hesabı yapamadım ama hafif kaşık ağrısı yaşadığım bir gün ilişki olmuştu ve aman zaten hamile kalmicam demiştim kafam rahattı sonuç hesabıma göre tam o gün hamile kalmışım 😂
Esra1999 annesio ben bebek düşündüğüm an adetimi bittiği günün ertesi ilk bi hafta her gece 1 hafta sonrada 2 günde bir sadece sabahları ilişkiye giricek şekilde yaptık taaki gelecek adetime kadar düzeni bozmadım ve çok şükür tutmuştu hemen😅
Rabiul metemom_ kdksks bende öyle ameliyat olmuştum olmaz zaten 2 sene olmadı demiştim o hafta da çok işimiz vardı ordan oraya 1 kere olmuştu oda tutmuş regl gecikmesi zaten oluyordu öylesine test yapmıştım o zaman öğrenmiştim inanmadım 3 test yaptım hahaha
annesio metemom_ kaç haftalıksınız şuan ? Benimde erken oldu yumurtlamam ve sadece o gün denk geldi oldu eminim yani kaldığım günden. Sat’a göre 4-5 gün hep büyük çıkıyor o yüzden 😁
metemom_ Rabiul benimde öyle 2 buçuk yıl olmadı zaten olmayacak gelecek ay tüp bebek yaptıracağım diye onun rahatlığı vardı o ara oldu 😂
Iraz annesio canım sat a göre 4-5 gün büyük çıkması erken yumurtladigin anlamına gelmez oğlumda o ay sadece 1 defa ilişki oldu yumurtladigim günü takip etmiştim sadece o gün oldu baska olmadı zaten eşim yanımda değildi o gün kaldım tam olarak ama bebeğim sürekli gelişimi öndeydi
Yasss11 Iraz hayir kiz aslinda iki kızım var bende erkek olsun bu defa diyerek yumurtlama gününü bekledim ama tutmadi bende o teori😂
Iraz Yasss11 Allah gönlüne göre versin canım kaç haftalık diğer kizlariniz adet biter bitmez mi olmuşlardı
annesio Iraz benimkinin de gelişimi önde işte o yüzden diyorum erken yumurtalayınca önden gidiyo doğal olarak
seyma0661 annesio bende pcos olduğu için adete göre hesaplayamadık bebeğin ve kesenin durumuna göre doktorum hesap yaptı. Dediği günde de ilişkimiz olmuştu. Her şey günü gününe gidiyor şuan 🥰