piper Ben de sansa test yapmistim ilki koyu cikti ayni gun meraktan yaptim koyuluk azaldi ertesi gunde resimdeki gibi oldu. Sizce catlamayi yakalamis miyimdir? Yoksa onceden daha koyudur kacirmis olma ihtimalim olabilir mi . Tek sefer yaptigim icin daha koyu olmus mudur bilmiyorum Ilk testi yaptiktan 7-8 saat sonra degerlendirebildik. Insallah hayirlisi ile ben de olumlu sonuc gorebilirim
melimo Kızlar benimde bat 19 🥲inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız 🙏🏼 ikinci çocuğum 11 yıl aradan sonra tekrar şansımızı denemek istedik bir kaç aydır deniyoruz sürekli test alıp test yapıyorum sancılı bir süreç bir o kadar da heyecanlı♥️
serti melimo benimde bat 18 ikinci cocuk isteyim bugun yine belim fena birsekilde agrimaya basladi birde tansiyonum dusuyor birden halsizlik cokuyor Kimileri cok erken dese bilene bunlar hamilelik belirtisi gibi geldi Bel agrisi ayni hamile zamanimdaki gibi bugun Ama test de cikmiyor malesef henuz
CateGece Kızlar 26 Ekim-30 ekim regldim. Ben 5 kasım 21:00′da çatlatma iğnesi vurdum. İlişki günleri 31 Ekim, 2 kasım, 4 kasım, 5 kasım, 6 kasım oldu. 7 Kasımda ilişki olmadı. Sizce bu kayıp mı umutsuzluğa kapılmalı mıyım?
serti piper evet ama silik bir cizgi var ondan once yaptigim da yoktu ikisini yan yana koyunca belli oluyor cekeyim size
serti Cimcime30 belim cok agriyor ama ilk hamilelegimdeki gibi ve tansiyonum birde dusuyor goguslerim sisti agriyor kac gundur de gecmiyor