Kkardelenn1 serti zaten ideal ilişki aralığı sizin yaptığınız bende öyle ilerliyorum ama bu ay merakımdan ovulasyon da yapıyorum 😂
serti Kkardelenn1 bu ay tutmazsa diger ay bende yapmayi dusunuyorum ovulasyon testini ama nasil oluyor
Kkardelenn1 serti ben trendyoldan aldım ınnovatia marka adet bitiminden itibaren hergun su içmeyi bıraktıktan sonra iki saat sonra yapıyorum 17. Gundeyım hala pik olmadı
serti Gizemrcp anladimm benim sag tarafimda batmalar oluyordu genelde ama bu aralar hic olmadigi icin bilemiyorum 😅
serti Kkardelenn1 tesekkur ederim anladim eger bu ay olmazsa bende denerim ben almanya da yasiyorum burdan arastirip alirim
senatss Ayy benşm de BAT16 bu gün erken gebelik testi yaptım duramayıp negatif çıktı sanırım fazla erken davrandım
serti senatss bende yapmistim ama cok erken negatif cikti 😅 bat 4 gun kala erken gebelik testi ile yapiliyor normal de
serti piper benim ilk hamileligimde kafam cok agrimisti halsizdim cok o gunu test yaomistim ve positif cikmisti.. bakalim 2 ci de nasil olacak insAllah olur