Mucizeem__ serti çok dikkatimi çekiyor yazdıkların hemen hemen hepsi bende de var bat 18 yada 14 arası ama ben 25 e kadar beklicem inşallah bu defa ikimizde tutmuştur 😅✨❣️🫂
02eylul serti bişey sorabilirmiyim böyle sol göğsüme iğne saplanmış gibi acı oldu sabah acaba böyle bişeymi
Dlkkdr6431 Gizemrcp bende aynı durumdayım ama sanki adet olacağım dıyorum aa hamileyim galiba diyorum piskoljm alt üst…
serti Kkardelenn1 o test den yapmadim 2-3gun aralikli birliktrlik oldu bakalim ama tansiyonum dusuk bugun
senadnoz 30ekimde çatlatma iğnesi oldum. Bugün 7.günüm bat 18, inşallahhep beraber bu ay bizlere umut olsun kızlar 🙏🏻
Gizemrcp serti hayır yqpmadım belietilerim yumurtlamaya benziyordu zaten önceki günü sonraki günü değerlendirdim
Kkardelenn1 serti zaten ideal ilişki aralığı sizin yaptığınız bende öyle ilerliyorum ama bu ay merakımdan ovulasyon da yapıyorum 😂
Gizemrcp serti akıntım kasık ağrım ve bel ağrım fazlaydı adet üzerinden 14 gün geçmişti. Önceki ve sonraki günü değerlemdirdim
serti Gizemrcp anladimm benim sag tarafimda batmalar oluyordu genelde ama bu aralar hic olmadigi icin bilemiyorum 😅
serti Kkardelenn1 bu ay tutmazsa diger ay bende yapmayi dusunuyorum ovulasyon testini ama nasil oluyor
Kkardelenn1 serti ben trendyoldan aldım ınnovatia marka adet bitiminden itibaren hergun su içmeyi bıraktıktan sonra iki saat sonra yapıyorum 17. Gundeyım hala pik olmadı