02eylul serti bişey sorabilirmiyim böyle sol göğsüme iğne saplanmış gibi acı oldu sabah acaba böyle bişeymi
serti Mucizeem__ benimde oyle gece uyandim sag kasigim agridi baya hissediyorum hamile oldugumu bu ikinci hamileligim olacak insAllah ☺️
Gizemrcp serti 17 18 kasım beklediğim yumurtlama günü ve diğer 5 gün değeelendirdim belirtim var ama qdeti bekleyeceğim
Sinemmakyldz_ Gizemrcp belirtileriniz neler? Benim bu gün itibariyle bariz belirtilerim başladı. Adet ağrısı gibi ağrılarım var. İlk bebegimj de bir haftalıkken böyle öğrendim
Dlkkdr6431 Gizemrcp bende aynı durumdayım ama sanki adet olacağım dıyorum aa hamileyim galiba diyorum piskoljm alt üst…
Jendjdnakc Ovülasyon testleriyle gelen gebelik testleri erken gebelik testi mi oluyor kaset mi yani battan 5 gün önce tespit ederler mi
piper Sol kasigimda arada igne batar gibi hafif bir agri oluyor ama sat 18 yani belirti icin cok erken dimi kizlar? Psikolojik belirti yasiyorum galiba☹️
Tugbaoztemir Belirtiler en erken ne zaman gösterir kendini ya benim ilk hamileliğim olacak inşallah yani pek bilgili değilim
serti Tugbaoztemir bende bu hamileligimde cok erken gosterdi hatta herkes yok canim yumurtlama agrisidir dediler Gogus agrisi bel agrisi simdide sag alt tarafim agriyor Bat a 10 gun once ogrendim idrar testli ile hamile oldugumu