Arkadaşlar ben 34+3 iken nstye girdim ve sancım çıktı sancı çıkınca alt muayene yaptılar ki yaptırdığıma pişman oldum ertesi günü az bı şekilde nişan geldi neyse önemli değildir diye düşündüm bekledim üç gün sonra biraz fazla şekilde sari sümüksü şekilde tekrar nişan geldi doktoruma soylemedjm çünkü tekrar bakıp iyice doğumu tetikleyecegini düşündüm evde kendi kendime hiç bişey yapmadım çünkü sancım da yoktu dün gece birden idrar gibi sıkışma hissi oldu sonra biraz iç çamaşırım ıslandı ben tuvalete gidiyim diye kalktigim da. Bacaklarımdan aşağı su sızmaya başladı asla tutulmuyor bu su yani kendini belli eden bişey neyse duşa girdim çıktım 4 de hastaneye geldim acilmam 3 cmydi yatış verdi nst de hiç sancı yoktu suni sanciya başlayacaklarını söylediler ve yüksek dozda başlanınca ne olduğumu şaşırdım açıkcasi 5 buçuk altı gibi sancılar tavan yaptı en kotu olan şey yatmak ayakta bı şekilde dayaniliyo ama yatmak zor doktorlar en son kalabilirsin dediğinde ayağa kalktım ve comelirsem gecer diye düşündüm ama cokmemle doğumun başlaması bir oldu apar topar geldiler ve başının çıktığını ikinmamami söylediler hemen sandalye geldi ve doğuma gittik üç yada dört güçlü ikinmada bebek geldi dikiş atıldı bebeğin eli kesik atmış doktor öyle söyledi ve dört yada beş dikiş attı hastane Etlik şehir hastanesi perinatoloji bölümü bebek kilosu 2500 kuveze girmedi 🫠