mcansu Kubraaa04 için rahat olsun bebek gelişimi annenin karın büyüklüğünden bağımsız İlk gebeliğimde 5 kilo verdim 7 kilo aldım yani hamile kaldığımın üstüne 2 kilo almış oldum 3600 doğdu oğlum
Yeldabanu Beyazmelekkk bilmiyorum hiç yemek yerken bi anda iştahım kesiliyor zaten meyveyşe geçiştiriyorum yemek yiyemiyorum çok fazla bebek sağlıklı çok şükür onun kilo alması önemli benim için🙏🤲
by2124_10 Kubraaa04 canım ben 36 haftaya geldim sadece 6 kilo aldım bebek iri bir bebek dendi şeninde bebeğin alacaktır ne güzel işte
rumikaa Kubraaa04 21+6 ilk haftalar 4 kilo vermiştim sadece onu geri aldım yani şuan hamile kalmadan önceki kilomla aynıyım
Hatceninblog Kubraaa04 40 +2 de doğum yaptım 10 kilo almıştım toplamda, doğumdan sonraki 5. Günde 9 kilo vermişim , iyi ki böyle oldu zaten kiloluydum daha da kilo almak istemezdim bence sende sorun etme sen kilo alınca bebek de almış olmuyor sonuçta
Kubraaa04 Hatceninblog ilk olunca her şeyi bebeğin sağlığına yoruyor insan inşallah dediğiniz gibi olur teşekkür ederim 🙏
Rosemihra Kubraaa04 hamileliği bizler kilo almak sanıyoruz :) aslında biz değil bebek içeride kilo alması yeterli . Ben de 67 kilo ile hamşle kaldım ama şu an 62 kiloyum zayıfladım aksine . Göbeğimde 21. Haftada çıkmaya başladı☺️