meryemesra Eliffffkkkkkk ikinci çocuğumuz olacak inşaAllah, İlk çocuğumuz 2 yaşına girecek Şubat’ta ismi Zeynep Ayla, İkincisi de doktorumuzun demesine göre erkekmiş, Sağlıkla âfiyetle kolaylıkla gelsin inşaAllah ❤️
Eliffffkkkkkk meryemesra çok güzel bir ismi var sağlıklı büyüsün inşallah ☺️ siz gördünüz mü erkek olduğunu bacak arasını yani kesinlesti mi
Aysezey Betamom aa yalnız değilmişiim. Tamam çok teşekkürler. Sağlıkla gelsin yavrunuz ☺️🌼 banada öksürde bebek zıplasn göreym dedi bi kaç defa 😅 öksürünce zıplıyomş demekki karnımzda
Betamom Aysezey yok yok değilsiniz ☺️benimki öksürüncede kımıldamadı😂 ben günde 10-12 saat uyuyunca cocuğum ayılamadı kesin🤪 Hepimiz sağlıkla alalım kucagımıza insallahh☺️
Aysezey Betamom bünye öyle bi alışıyokii. Gece 12 gündüz 12 uyyan biriydim. Yeri geldi aylarca 1 saatlik uykuyla durdum. Mecburiyet aslında annelik yani. 🥰🙂 Şimdi 2. olacak inşallah.düşündüğüm tek şey ben nasıl uyucam değil de ikisini birbirini uyandırmadan nasıl uyutabilirim 😄
Betamom Aysezey ahah 🥹 İnsallah en güzeliyle kolaylıkla birlikte uyutursunuz 🥰 bende işsizlikten uyuyorum zaten. İnsan bazı zamanlar bir şeyler yapmak istemez onun yerine uyur. Benimkise o misal
Twogirlsmomy @Smbemdy Allah bagıslasın inş.bizimki de cuma günü cıkacakmış.inş bende hayırlı haberler almak isterim🙏bende o zaman ögrenecegim cinsyeti.saglıklı olsunda
Smbemdy Twogirlsmomy amin canim . Allah gonlundekini nasip etsin saglikla. Biz kiz istedik cok ama nasip degilmis..