Smbemdy Aysezey yani doktorun muayene sirasinda tlfn gorusmesi yapmasi cok yanlis. Ultrasin kimine gore zararli kimine gore zarari yok. Ikili testte sadece ense kalinligina ve burun kemigine bakiliyor normal muayene kadar suruyor bebegin pozisyinuna bagli. Doktorun ultrason kalitesine bagli. Ben 2 doktorla devam ediyorum ikiside özel hastane ama birinin ultrasonu cok iyi digerinin biraz dusuk baktigi zaman cok bastirdi ense kalinligi icin aci hissettim bende (kiloda var tabi bende ) 12haftalikken benim bebegimde de pipi gormedi hatta bostu bacak arasi ama bu haftalarda iyle olur pipi sonradan cikabilir demisti o yuzden tahmin bile soylemedi. https://mutluresim.com/images/2024/11/05/1DUBcU.jphttps://mutluresim.com/images/2024/10/26/136L2M.jpg_
Aysezey Smbemdy beni baya rahatsız etti aslında yarım saat sürmesi. İlçe devlet hastanesi ve cihazlar eski sapsarı bişey. O yüzden sanırım göremedi uzun süre. Çok teşekkürler açıkladığınız için. Sizin bebişte çok tatlı aynı annesi sağlıkla büyüsün gelsin 🤲🏻🤭🌼
Betamom Aysezey benimde uzun sürdü çünkü bebiş pozisyon vermesş bir türlü öksürttü kaç kere. En son ilki eliyle karnımda dalgalanma yaptı😅 Başta demişti zaten bu uzun sürer diye
meryemesra Eliffffkkkkkk ikinci çocuğumuz olacak inşaAllah, İlk çocuğumuz 2 yaşına girecek Şubat’ta ismi Zeynep Ayla, İkincisi de doktorumuzun demesine göre erkekmiş, Sağlıkla âfiyetle kolaylıkla gelsin inşaAllah ❤️
Betamom Smbemdy Ben daha öğrenmedim. Belirtilerde geçmiyorrr. Sanırsın bedenimdeki her değişimi hissediyorum
Aysezey Betamom aa yalnız değilmişiim. Tamam çok teşekkürler. Sağlıkla gelsin yavrunuz ☺️🌼 banada öksürde bebek zıplasn göreym dedi bi kaç defa 😅 öksürünce zıplıyomş demekki karnımzda
Eliffffkkkkkk meryemesra çok güzel bir ismi var sağlıklı büyüsün inşallah ☺️ siz gördünüz mü erkek olduğunu bacak arasını yani kesinlesti mi
Betamom Aysezey yok yok değilsiniz ☺️benimki öksürüncede kımıldamadı😂 ben günde 10-12 saat uyuyunca cocuğum ayılamadı kesin🤪 Hepimiz sağlıkla alalım kucagımıza insallahh☺️