emel16 Ebbruc olıyo ara ara canım hafif hafif ağrılarda oluyor iğne batması gibi batmalar , normaldir vücut rahim kendini doğuma hazırlıyor diyip çok dinlemiyorum kendimi:) sen ne durumdasın
Eliif95 emel16 ay bende 31 haftalığım bugun net şekilde iğne batması oldu yaklaşık 10 saniye falan bu haftalarda normal diyolar ama benim aklıma ilk dikiş geliyo🥲
Ebbruc emel16 bende de 2 gündür biraz ağrılar başladı, kasılmalar arttı bi tık 🥲 bide aşırı baskı var aşağı artık heralde doğum pozisyonuna geçti beyfendi 🥹
emel16 Denizpak çok şükür inşAllah hayırlısıyla yaa, doğuma 65 gün kaldı yazıyor akşam eşime söyledim dedim sezeryan olursa 60 dan da az nerden baksan 1.5 ay var 😬😁
emel16 Eliif95 ya gelmez mi herşeyde direk aklımıza sadece o geliyor ki,, hayırlısı işe delirmeden bi doğursaydık sona gelip te , bi rahatlasak 😂
Arblg Eliif95 bizim haftalarımızda da normaldir umarım çünkü bende de arada oluyor 5-10 sn falan.Olur dedım gectım,bende bıraz agrı önemsememe huyu var kanama olayından çok cektıgım ıcın tek odağım kanama gıbı oldu.
emel16 Ebbruc bendede aynı dediğin gibi , bende öyle düşünüyorum bakalım cumartesiye kontrol var ne diyecek doktor
Gokturkmom_ Ebbruc Merhaba, WhatsApp, Facebook, instagram vb. sosyal medya çağrıları forum kuralları gereği yasaktır. Tekrarı halinde forum kullanmanız engellenecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mutlu forumlar. 💜
Hka_hilal Denizpak kuzum böyle bebekle ilgili gün gün gelişim takip ediyoruz ya en alta in oraya buton gelmiş bebiş doğdu diye 🥰🥰🥰
emel16 Hka_hilal canım alttaki bebeğim sekmesinde mi ? Girdim ama bende yok benek doğdu butonu, program da güncel ama 😬
Ebbruc Hka_hilal hıı anladım kuzum olabilir 🥰 zaten biri yanında oluyo sen omuzlarını falan düşürüp kafanı eğiyosun duruşunu ayarlayıp verıyolar anesteziyi
Huzurluve Eylul41 doktorunuza bı kactanesini atın onbilir en etkili olanı. Ben sistione suda eriyeni kullanıyorum ama her gün kullanınca maliyetli diğerlerine göre onu deneyebilirsiniz ilk enfeksiyonu 0 lasın diye. Solgar kullanan var ben de doktoruma danisicam elimdekiler bitince mutlaka neyi önerirse onu alıyorum içeriklerini illaki biliyorlar
emel16 Ebbruc he doğru haftamızın erken olduğu için çıkmadığı gelmedi aklıma :):) bekleyelim bakalım:)