Eliif95 Tomucuk12 çünkü araştırmıyolar bilmiyolar , umursamıyolar o yüzden kafa olarak rahatlar. Bilinçli kesim her zaman daha çok zorlanıyor sanki ya bu her alanda neredeyse böyle benim gözlemlediğim.
emel16 Arblg bana da öyle dedi tetikler erken doğum riskin var dedi,, bem zaten istemiyordum pek yaptırmak ama doktor yaptır deseydi yaptırırdım istemeye istemeye:)
Hka_hilal Denizpak kuzum böyle bebekle ilgili gün gün gelişim takip ediyoruz ya en alta in oraya buton gelmiş bebiş doğdu diye 🥰🥰🥰
Eliif95 Hka_hilal bende gördüm sonra bunu almaya karar verdim. Şimdi baktımda 2 katı olmuş nerdeyse fiyatı 6 ekimde ablama almışız 3999 lira şuan 8390 trendyolda🥹 9 temmuzda kendime istemişim 4499 . Şimdi bu kadar artmasına şok oldum🥲
Ebbruc Hka_hilal e anestezi yapılırken normalde doktorda ameliyathanede oluyo ki zaten ya da bende mi öyle oldu acaba 🤔
Ebbruc Hka_hilal evet evet abartılı bi fiyatı yok dediğin gibi denenmek için alınır kuzum, yorumları da baya iyi bide
Denizpak Ebbruc maşallah maşallah Allah’ım sonuna kadar gitmeyi nasip etsin ❤️ bencede burda konuşuruz çok güzel olur ❤️
emel16 Bir gün daha bitti yeni bir gün güzellikler ile gelsin inşAllah, 30+5 olduk çok şükür,, Rabbim 38 39 leri görmeyi nasip etsin inşAllah
Ebbruc Denizpak benim içinde hiç sorun olmaz valla , şimdi bile açabiliriz yani 🥰 ne güzel böyle destek oluyoruz birbirimize moral veriyoruz devam etsin isterim bu durum
emel16 Denizpak çok şükür inşAllah hayırlısıyla yaa, doğuma 65 gün kaldı yazıyor akşam eşime söyledim dedim sezeryan olursa 60 dan da az nerden baksan 1.5 ay var 😬😁
emel16 Ebbruc olıyo ara ara canım hafif hafif ağrılarda oluyor iğne batması gibi batmalar , normaldir vücut rahim kendini doğuma hazırlıyor diyip çok dinlemiyorum kendimi:) sen ne durumdasın