Bddddd Denizpak bebiş ne kadar oldu kuzu on güne doğum var rabbim hepimize nasip etsin 🙏 ben de başta sezeryan için ısrarci idim doktorm her şey normal için Uygun diyince baş aşağı dönunce bir de ne kadar içeride kalırsa o kadar iyi diye düşündüm normal yolunda dikiş aldırmaya kalkıştik ama bakalım ☺️
Denizpak Bddddd 18 inde 38.haftada alacak tabi net saati herşeyi son nst de pazartesi günü kararlaştıralim dedi aslında 18-22 arası seç. Dedi ben 18 istedim benim doktorum normal doğuma uygun görmedi bende istemiyorum ilk cocugumu kaybettigim için biraz endişelerim vardı açıkçası bakalim belli olacak Pazartesi..
Hka_hilal Serap09 6 az biraz, ilk başta çok az 6 tane yenidoğan olabilir. 2 kısa kol, 2 sıfır kol, 2 de uzun kol olabilir. Sonra da 3-6 ay al 9 tane olabilir. 3 3 3 yaparsın. Sonra büyük de alırsın. İhtiyaç oldukça alırsın.
Ebbruc Denizpak acıdan doktorun elini tutmak istemiştim , anne diye ağladım düşün halimi 🥲 ama hepsi geride kaldı çok şükür 🙏🏻❤️
Denizpak Ebbruc ben sana ondan diyorum sen çok güçlü bir kadınsın maşallah senin sabrına valla Allah’ım mükâfatını veriyor şimdide elhamdülillah 🤲
Ebbruc Denizpak sende çok güçlüsün maşallah güzel arkadaşım 💕 herkesi motive ediyosun burda kendini iyi hissetmesen bile 🌸
Denizpak Ebbruc olsun hepimiz mutlu olalım diye uğraşıyorum ama hepimiz uğraşıyoruz sizde bana destek oluyorsunuz burda yaşadıklarımız hiç kolay değil herkesin ne hissettiğini ne düşündüğünü çok iyi anlıyorum 2 kere serklajli 2 yildir yatan biri olarak 😁 hep.umutlu olmak lazım gerçekten bak sende bende hilal de nerelerden nerelere geldik çok şükür ❤️❤️
Eliif95 Ebbruc ay bende olmuştum anestezisiz Allahım yaşatmasın hiç birimize bi daha . 12 haftalıktı bebekte büyüktü birde Yaşayan bilir çok zor bebeğin kaybı, üstüne kürtajın ağrısı çok iyi anlıyorum seni, o gece aklıma geldikçe gözlerim dolar, ağlarım.
Ebbruc Denizpak kız valla sende çok güçlüsün, 2 yıldır yatmak ne 🧿 burda bazen okuyorum postlarda doktor ilişki yasak demesine rağmen bebeğini düşünmeyip ilişki yaşayan mı dersin, çamaşır suyuyla bilmem neyle haşır neşir olan mı dersin diyorum nasıl insanlar var biz kolay yoldan sahip olamadığımız için mi bu kadar uğraşıyoruz korkuyoruz acaba 🤷🏻♀️
Denizpak Ebbruc acı yaşamayan kimse zorluk görmeyen kimse anlamaz yokluk zengin lik gibi birşey burda bizler zorlu sınavlardan geçtik ama şöyle düşün belki bizimde bundan sonraki hayatımız güzel kolayliklar dolu bir hayat olur bunu bilemeyiz belki en büyük sinavimizi veriyoruz ve bitiyor 💃💃
Ebbruc Denizpak ahh inşallah öyle olur, hep diyorum Allahım inşallah sevdiğin kulunumdur ondan bunları yaşıyorumdur diye. İnşallah en güzel şekilde mükafatlandırılırız 💕