Denizpak Bddddd amin inşallah 7 8 dakika belki bana 1 saat gibi geldi açıkçası uyuşturma dan alıyorlar eğer normal doğumsa valla çok acıyor korkutmak istemem ama benim çok acımıştı şimdi 10 gün sonra sezeryanda alacaklar inşallah 🙏
Bddddd Denizpak benim polipim vardı rahimde onun kontrolü sırasında çok kez alttan baktılar o açıdan rahatlatmak istiyorum kendimi ama Zor gibi 😄
Bddddd Denizpak bebiş ne kadar oldu kuzu on güne doğum var rabbim hepimize nasip etsin 🙏 ben de başta sezeryan için ısrarci idim doktorm her şey normal için Uygun diyince baş aşağı dönunce bir de ne kadar içeride kalırsa o kadar iyi diye düşündüm normal yolunda dikiş aldırmaya kalkıştik ama bakalım ☺️
Denizpak Ebbruc açıyor kuzu ben normal doğumda ah bile demedim ama dikişi canlı alırken çok canım yandı kimseyi korkutmak istemem beni biliyorsun ama bu konuda gerçekçi olmak lazım 🙏sinek ısırığı gibi falan değil onlar baya uyduruyor spekulumla kocaman açıyor bide bazıları alamıyor uğraşıyor canımdan can gitmisti
Ebbruc Denizpak mantar için 15 haftalıkken muayene oldum spekullumla baktı doktor onda bile inanılmaz acımıştı canım valla bende acısız olduğunu çokta düşünmüyorum kuzum açıkcası öyle saniyelik bi işlemde değil sonuçta. Sezeryanda alınacağı için rahatım ben o yüzden çünkü o psikolojiyle bide ona dayanamam
Ftm-07 Ebbruc bnm bebekte kızlar karnımda toplanıyor sertleşiyor bu normal mi yaklaşık 3 haftadır böyle dikişlere bi zararı olur mu bazısı normal diyor bazısı kasılma diyor
Denizpak Ebbruc ay aynen katılıyorum güzel arkadaşım bidaha o acıya da dayanamam o psikolojiye de gerek yok 💃
emel16 Ebbruc evet benimde hamile kalmadan 5-6 ay dı galiba önce bi adet gecikmesi olmuştu kontrole gitmiştim neden acaba diye, doktor gelmişken rahim ağzı kanseri için örnek alalım demişti dedim alalım ay ne bileyim böyle bi aletle yapılıyor😁yani öldürmüyor acısı ama güldürmüyor da😂Şuan dikiş alınması konusundan dolayı da bi yandan sezeryana yakınım zaten aylardır bu psikoloji ile yaşıyoruz tekrar tekrar başka psikolojilere girmek istemiyorum:)
Arblg Ebbruc spekullum acısı bıle berbat ben kolposkopik biyopsi için parca aldırmıştım sırf onun agrısı bıle malesef berbat bısey😢
Ebbruc Ftm-07 kasılmaların olması çok normal , ağrısız ya da ağrılı bebek bi tarafa toplanır sonra bırakır kendini. Ama sürekli oluyosa doktorunla görüş ilaç kullanıyo musun kasılma için bilmiyorum ama ben 30 haftalığım artık daha sık olmaya başladı endişelenmiyorum sık sık olmadığı sürece . O haftalarda benim olmadı hiç ama önceki hamileliğimde 23.haftada başlamıştı
Ebbruc Denizpak ben bide kürtaj oldum canlı canlı , asla anestezi vs verilmedi herşeyi net hissetmiştim 2021 ekiminde o yüzden asla diyorum kaldıramam öyle şeyleri , hala atlatamadım o durumu bile
Ebbruc emel16 zor valla Allah mecbur olanların yardımcısı olsun ama yok hiç benlik bişey değil 😂 doktorumun eli hafif gibi ama olsun zaten zorunlu sezeryan benimki o yüzden çok rahatım 😂😂
Hka_hilal Serap09 6 az biraz, ilk başta çok az 6 tane yenidoğan olabilir. 2 kısa kol, 2 sıfır kol, 2 de uzun kol olabilir. Sonra da 3-6 ay al 9 tane olabilir. 3 3 3 yaparsın. Sonra büyük de alırsın. İhtiyaç oldukça alırsın.
Tomucuk12 Bddddd canım uyusmadan aldıran da cokmus olumustum.normal dusunuyosan en mantıklısı bu alınırken anestezı yada uyusma yapılmıyormus genellıkle
Denizpak Ebbruc ah ah kıyamam ne kadar çok canın yanmıştır benimde çok yandı.seni çok iyi anlıyorum kaldıracak halimiz kalmadı Allah’ım bu evlatlarımızı gönderdi çok şükür tesellimiz herşeyimiz onlar 🙏🥰
Eliif95 Ebbruc ay bende olmuştum anestezisiz Allahım yaşatmasın hiç birimize bi daha . 12 haftalıktı bebekte büyüktü birde Yaşayan bilir çok zor bebeğin kaybı, üstüne kürtajın ağrısı çok iyi anlıyorum seni, o gece aklıma geldikçe gözlerim dolar, ağlarım.
emel16 Ebbruc normalde benlik de değil:) böyle bi süreç yaşamasaydım belki düşünürdüm ama gerçekten aylardır böyle mi süreç yaşayıp şimdi direk normal olsun alın dikişleri diyemiyorum yaa
Ebbruc Denizpak acıdan doktorun elini tutmak istemiştim , anne diye ağladım düşün halimi 🥲 ama hepsi geride kaldı çok şükür 🙏🏻❤️