Mrv-0715 Adensah merhaba yine denk geldik günler yakındı sizinle doktor bana gün verdi 14 Kasım için 🥰
Adensah Mrv-0715 ayyy evettt korku varmı bende kesin sezeryan olucam çok ürküyorum pazartesi gidicem bakalım ne dıyıcek
Mrv-0715 Adensah başladı valla yavaştan sancı bile gelir oldu heyecandan değişik hisler var içimde sağ Salim doğursam diyorum artık
Ozgerecai Mrv-0715 sağlıkla gelsin inşallah bizede 19 Kasım dedi ama perşembe bi kontrol var ona göre belli olcak 😍
Mrv-0715 Ozgerecai benimde dün belli oldu normal olamayacağım belli oldu sonra gün verdi geri sayım başladı artık
Ozgerecai Dtkmk bende 37+1 oldum 😍 ebeye verilecek çantaya ne koydun ? Bende hazırladım ama eksik olmasın diye sormak istedim aslında ikinci doğumum ama insan telaş ediyor 😍
Dtkmk Ozgerecai çift katlı penye battaniye bir adet bez bir adet çorap hastane çıkış seti koydum (ekdivenli şapkalı) bir adet de zıbın
Ozgerecai FKRKS29 sağlıkla gelsin inşallah 😍 bende 6 kasım itibari ile 37+1 oldum :) 19 kasıma gün verdi ama perşembe kontrole gitcem bakalım neler olacak 😍
Adensah Mrv-0715 vallahi benimde adet sancısı gibi belim bacaklarım ama sancılarımda geliyor ama düzensiz
Adensah Mrv-0715 pazartesi gittim canım ben normal doğum düşünüyorum ama sancım yok açılmam yoktu 37+4 te gitmiştim daha gününde var demişti 3700 olmuş doktorum 38 +4 te gel belirleylm doğum şeklini dedi yine haftaya kaldı
Mrv-0715 Adensah benimde çatı muayenesinde bazı aksilikler oldu normal istiyordum ama sezeryan olcak mecbur
beyzanururey Ozgerecai 32. Haftada hazırlamıştım çantamı bugün kontrolde gün verdi doktorum Allahın izniyle 15 Kasımda kavuşuyoruz oğlumla 🥰