Hulyaaaaa75 niayk bu kizlar bizi kalpten goturcekler 😂 annem yanima galedi farkli sehirlerde oturuyorz diyoki yok anam bu ne bicim cocuk bismillah diyo 40 hafta ne demek biz 9 olurduk dogururdk sizde tuhafsiniz sizin cocklarinizda tuhaf bune diyip duruyo 😂😂
Bileciklii Hulyaaaaa75 bnde sancı da var kasılmada pelvıs agrısı da var. Hepsı var gene beklıyoz. Su iki haftadır cektıgım acı tak dedırttı her gece doğurayım dıye dua ederek yatıyorum
Hulyaaaaa75 Bileciklii kiyamam ya bende hic bisey yok bende olsun olsun diyorum gelsin ama hoc bisey yok
Bileciklii Hulyaaaaa75 bnm üçüncü hamılelıgım dıyer ıkısı cok rahattım hıc anlamadım yas ılerledıkce zorlaşıyor mus
Damla21 Pinaralbyrksrsn bende öyleyim canım bugun kontrolüm var bakalım ne diycek hiç bir belirti yok ya 😥
Pinaralbyrksrsn Damla21 doktorum sezeryan yanlısı değil 1 hafta daha müddet verdi 1 subata kadar doğdun doğdun yoksa ben alıcam seni ordan dedi oğluma 🤣 ilk Doğum ve hiç açılmam olmadığı için son çare 1 Şubat sezeryan 😔 sizin nasıl geçti muayene ?
Damla21 Pinaralbyrksrsn benimde en son 1 şubat ama doktorum suni sancı yada fitil vererek dedi başlatılır dogumun suni sancı almak istmyrm bilmyrm napacagımı.
iremby Vethekelif aaa cook sevindim hayirli olsun 40+5 te mi yaptin dogumu? Detaylari yazinca beni etiketle merakla bekliyorum 🙈 normal mi oldu?
Vethekelif iremby evet canım alttan ilaç yerleştirdiler Doğumu başlatsın diye çünkü açılmam hiç yoktu benim sancım da yoktu
Vethekelif iremby yani ilk başta biraz korktum ama doktor 41 den sonra yiyor dedi zaten suyum da berraktı
iremby Vethekelif hee oyle mi cunku banada bekleyebiliriz dedide. Benim esimin bir akrabasinin 40+3 te cocugu yemis. Bende korkuyorum biraz ondan sordum.
Sibelsncar BaharErol benimde senin gibi yatışım yapıldı hastaneye teske evde olsaydım böyle beklemek çok zor