Wish Vethekelif 😳 siz yavrunuza kavuşmuşsunuz darısı bizlerin başına:) sağlıkla güzelliklerle büyütün inşallah 😊
Vethekelif Hacerr çok hareketli durmuyor hiç anlamadım ben bu işi😀 35 de bir gelecek diye korkuttu bizi şimdi de gelmiyor😀
Hacerr Vethekelif benimkide bi geliyorum dedi sonra vazgeçti geri 😁 hayırlısıyla gelsinler prensesler
1umutturyasamak Kızlar ozman size sarkı söyliyeyim ahmet kaya'dan (Burda çiçekler açmıyor Kuşlar süzülüp uçmuyor Yıldızlar ışık saçmıyor Geçmiyor günler geçmiyor. Avluda volta vururum Kah düşünür otururum Türlü hayaller görürüm Geçmiyor günler geçmiyor. Dışarıda mevsim baharmış Gezip dolaşanlar varmış Günler su gibi akarmış Geçmiyor günler geçmiyor. Gönülde eski sevdalar Gözümde dereler bağlar Aynadan hayalin ağlar Geçmiyor günler geçmiyor. 🙂🙂 bz kadnlarn işi cok zor valla asker yolu bekle 9 sene evlenmeyi bekle bebek yap beneğini bekle bebek doğsun gazını cıkarmasını bekle emmesini bekle bezden ayrılmasını bekle ayrılınca tuvaletn önünde bekle okula alışmasını bekle sınavlarnn güzel gelmesini bekle mezun olmasını bekle hayrlı kısmet bulmasını bekle torun vermesini bekle beklede bekle 😂😂😂 ayyyyyy canm annem ya ben ona kurban olim bn daha bitane doğuramadım o benim gbi 5 tane doğurmuş 🙈😏
Wish 1umutturyasamak eskilerde ki enerjiye hastayım zaten... hem yokluk var hem böyle kolaylıklar Yok hemde her işe yetişip birden fazlada çocuk bakıp çamaşıra bulaşığa tarlaya yetişmişler
Bileciklii Hulyaaaaa75 ben gıttım 2 cm hala dedı cumartesı son nts gır olassa pazartesı yatıs yapalım sunı verelım dedı
Deletedmom128 Wish Son 21 😊 Ben de hastane çantamı hazırladım. Bekliyorum bakalım hanımefendi ne zaman gelecek 😊
Hulyaaaaa75 Bileciklii benm hic yok aclmam canm ya yarin randevum bakalm me dicekler artk olsun bitsin istyorm bu gece sancm gelsede dogursam hic randevuye kalmasam diyorm ama ne sanci ne nisan ne su hic bi belirti yok neden boyle bizim bu bebekler yaaa
Bileciklii Hulyaaaaa75 bnde sancı da var kasılmada pelvıs agrısı da var. Hepsı var gene beklıyoz. Su iki haftadır cektıgım acı tak dedırttı her gece doğurayım dıye dua ederek yatıyorum
Hulyaaaaa75 niayk yok bacm yok gelnmiyolarr bnmle hamile kalanlarn hepsi dogurdu kuzenler filn bi bn kaldm vide derler kizlar erken gelir eekekler gec onlar erkke benmki kiz