Rosemihra Bugün perinatolog kalpte kaçak gördü . Amniyon sıvın az bebeğin kafası sıkışmış dedi . Ense büyük geldi . Down sendromundan şüphe etti . Daha önce başına gelen var mı? Aklıma takıldı kızlar
Yesillendik_ Rosemihra aay valla herseye down diyorlar cidden bizi cildirtmak istiyorlar sanırım bizim de burun kemiğimiz 6mm diye down olabilir diyorlar
Yasss11 Rosemihra bizede kalpte sıvı olduğu için down riski var dedi canim çok sıkkın ama her sıkıntıda down diyolar galiba yorumlara bakilirsa
Bsrnr97 Rosemihra merhaba bir daha gittiniz mi doktora ne soylendi ayni kalp kacagi bana da dendi korktum baya
beyazmelegim Yesillendik_ 6 cm normal diye biliyorum bizim 5.2 gelmişti downdan şüphelenildi fetal DNA yaptırdım temiz geldi
Yesillendik_ Rosemihra 27.haftadayim 6mm dedi detaylı ultrasonda 22.haftada 6.2 mm olcmus küçük diyip duruyor
Yesillendik_ beyazmelegim 27.haftada 6mm ölçtü küçük dedi bende anlamadım 22.haftada 6.2mm diye yazmış kağıda başka bulguda yok
gizzzy35 Yasss11 Merhaba benimde bebeğimde kalpte biraz sıvı olduğu söylendi detaylı da çıkmamıştı sonra çıktı. Doğum yaptınız mı bende endişe ettim çünkü umarım sağlıkla dünyaya gelmiştir bebeğiniz 🙏
Yesillendik_ Rosemihra seninki normal çıkmış sanırım benimki de normalden birazcık küçük diye hemen down olabilir dedi işte 😀
Rosemihra Bsrnr97 Gittim kaçak gerilemiş dedi ama bardaha gitmedim . Kaçıncı haftadasın ? Başka bişey demedi dimi
Bsrnr97 Rosemihra 23 hafta bitti bizim kalpte trikuspit kacak varmis bir de beyin ventrikulunde sinira yakin genişleme olmus takip edilsin dediler ve fetal önerdiler yaptirmadim ama aklim çok takıldı bu konuya inşallah doguma kadar silinir gider hepsi