Eylley Buglemadaaden doktorunuza sormadan almayın. Folbiol 40 mg bizim içtiklerimiz 400 mcg. Folbiol kullanılacaksa da haftada 2 kez öneriyorlar. Folik asitin fazlası da zarar. Bence doktorunuza danışmadan folik asit kullanmayın hele kafanıza göre asla.
Hka_hilal Buglemadaaden hamilelikten üç ay önce ve hamilelikte 3 ay gebyfoll kullandım doktorumun önerisiyle
Sunamurat Buglemadaaden 8 haftalık gebeyim 5. Haftamda öğrendiğim için o zaman başladım folik asite imom diye bir marka sonra doktor değişikliği oldu o da bu folik asiti önerdi
Rumeysaeliz duyguu11 gebelik öncesi 3 ay kullandığım için doktorum içeriği daha zengin olan OMEGA takviyesi önerdi
sevval2305 Buglemadaaden Ben doktorumun önerisi ile 3 aydır regenesis max kullanıyorum içerisinde tüm vitaminler ve omega 3 bulunuyor gayet memnunum
Fdmogz Buglemadaaden Ben folidoce kullanıyorum canım doktorumda devam edebilirsin güzel dedi içinde b12 desteği de var fiyatı da uygundu geçen ay 220 almıştım çoğundan uygun
A_nuur19 Poyraz20_ bende düşük yaptım korkuyorum aynı seyleri yaşamaktan daha pazartesi öğrendim düşük yaptığımı doktor 3 ay korun dedi nasıl toparlnacagim bilmiyoruum kötüyümmm Allah yardimcimiz olsun 🥺
Maviyesill Buglemadaaden folik asit sentetik olanı ben onun yerine methly folat kullanmıştım bi de bitkisel olan venatura bunları araştırabilirsin istersen
AybenYB Buglemadaaden Ben Folicode kullanıyorum, gebelikten önce de gebeliğe hazırlık için kullanmıştım, doktorum ilk 3 ayki denemelerde olmazsa üzülme demişti 2. Ayda hamile olduğumu öğrendim ☺️
aysegul1y folidoce kullandım bir süre şuan eşim eczacı folbiol getirdi onu kullanıyorum cuma günü doktora da danışacağım
eylmzz92 ben hamilelik öncesinde rossylia multimax kullanmıştım. içinde bir sürü vitamin balık yağı vardı kendimi çok iyi hissetmiştim. doktorum önermişti ona göre kullanmıştım tabi ama baya memnun kaldım…