LadyVERA Herkese merhaba bir tanıdığıma bipolar teşhisi konuldu. Yaşı genç ve gğsel bir mesleği olan biri. Hepimiz çok üzülüyoruz. Tamamen iyileşme durumu var mı bilgisi olan var mı? İnternette tamamen olmaz yazıyor her yerde bir umut yazdım belki tamamen iyileşen yada iyieşen bir tanıdığınız vardır diye.
Rabia97 LadyVERA canım benim kayınpederim bipolar doktoru doğuştan olduğunu söyledi ama çok geç farketmişler doktor ilaçlarla intiharı engellediğini söyledi bildiğim kadarıyla geçen bi rahatsızlık değil
Aysezey LadyVERA Abim de hakim di. Bipolar teşhisi konuldu işinden de oldu malesef yıllardır ilaç kullanıyor. Bi ara bıraktı kötü oldu yine 😓 Allah şifa versin
CaglaBaykus LadyVERA hangimiz değiliz ki 😜 Uzun zamandır OKB ile yaşıyorum bende ama şunu farkettim ben doktora gittiğim için tanı konuldu. Oysaki etrafımda ki herkeste bisiler var. Kimse normla değil gerekli ilaçlarla duzenli bir şekilde yaşar hayatını. Geçmiş olsun şimdiden
littlemiddle Merhaba, bipolar bildiğim kadarıyla tamamen iyileşen bir rahatsızlık değil. İlaçlar ile belirli bir hayat düzeni kuruyorlar. Psikolog, psikiyatrist değilim sadece genel bildiğimi yazdım.
Pnrmrm Psikoloji okudum. Malesef düzelmiyor. İlaçlar ve terapi ile kontrol altına alınıyor. Özellikle terapilerini aksatmaması lazım. İmkanı varsa devlet değil de özel bir terapiste gitsin.
Pnrmrm LadyVERA Genetik yatkınlık, doğuştan geliyor ama ileriki yaşlarda yaşanılan şeyler ve çevresel faktörler ile tetikleniyor ve ortaya çıkıyor.
LadyVERA Dilankrca inanın bilgim yok bizde şu an gördükerimize duyduklarımıza yaşadıklarımıza inanamıyoruz. Şu an herkes şok halinde. Duygu durum değişikliğini çok yaşıyor ama. Şu an sanırım atak zamanı akşını yitirmiş gibi davranıyor.
Aysezey LadyVERA aminn. Eve kapanıyor genelde.bide fazlaca ibadete meyilli oluyormuş. Onunki yaklaşk 15 yıl oldu. Uzakta yaşıyo şuan naptıgını tam olarakta bilmiyorum. Evli zaten 😔
LadyVERA CaglaBaykus allah şifa versin sizede herkese de. OKB tam bilmiyorum ama bizimki aklını yitirmiş gibi şu an. Bağıra bağıra ağlamak istiyorum resmen.
LadyVERA Edoss123 şu an kimseyi dinlemiyor kimseyi gözüde görmüyor. Abuk subuk konuşup ya ağliyor ya gülüyor. Değişik hareketler yapıyor. Aklı girmiş sanki. Aslında hobileri varda bu halinden ötürü dinlemez kimseyi.
LadyVERA galibagulcin bir anda kötüleşmeye başlamış terapiye falan gidiyor öyle çılıyor meydana. Allah razı olsun cümlemize.