Aysgl1119 Ya kızlar öncelikle kusura bakmayın bu tarz bir soru yönelttiğim için 😔 Son 1 kac haftadır akıntım oluyor beni rahatsız ediyor korkuyorum acikcasi 19 haftalik hamileyim. Doktora bir ilac verdi 2 kullanimlik ama o da pek bir ise yaramadi 😔😔 bilginiz var mı bu konuda
Alyaveannesi Aysgl1119 bol bol su icmende yarar var canimm akinti hamileligin her doneminde olabilen bisey
Haticecinar Aysgl1119 beyaz akinti oldugu surece sikinti yok dedi doktorum hamilelikte normalmis yani merak etmeyin
Dryatpzglu Aysgl1119 bende de oluyor başından beri sarı gibi geliyor bazen bazende beyaz koyu kıvamlı bi akıntı ve kokuyorr rahatsız edici çok. Hamileliğimin başından beri böyle. 32+3 deyiz şuan
Shr Aysgl1119 akıntı olması normal canım sadece rengi ve kokusu rahatsız edici olduğu zaman sıkıntı olabilir
Aygn Aysgl1119 hic korkma bacim benm sarı akintim çok olur geçen bir ara yeşil gb geldi ödüm koptu oda normalmiş ben hamile kalalı mantardan kurtulamadım ondan oluyr benm
Asellll23 Canım bende 18 haftalık oldum bende de beyaz akıntı var koyu bir şekilde eve koku su çok rahatsız edici her lavabo çıkışı iç çamaşırı değiştiyorum yoksa koku mahf ediyor
Flomrhlm Aysgl1119 anladım bana monurol verdi idrar yolu enfeksiyonun var dedi kullandım geçmedi başka ilaç yazdı o yüzden sordum canım.
Mervisnese Aysgl1119 kuzum kullandığın fitil demi banada verdi doktor aynısını ama 3 gündür geceleri sürekli uyanıyorum 2 saat arayla cisim geliyo sizinde öylemi sonra geciyomu
Ozge0512 Aysgl1119 ben bu gün aynı şeyi doktoruma sordum enfeksiyon dışında banyoda vajinanin icini yikadigin zaman da olur yıkama dedi
Yenianneyimmm Aysgl1119 bende de oluyor elma sirkesi ve suyu karıştırıp bi pamukla özel bölgende uygula iyi geliyor
Aysgl1119 Shrydn verdigi ilac yeni bittim canım bakalim bu defa ne diyecek doktorum kontrolume 1 hafta var
Tlaytas Aysgl1119 bende 19 haftalik hamileyim benimde cok var yeşil sari enfeksiyon cikmadi ama kokusuda olmadigi icin doktorum normal dedi