Terasus33 bende hamilelige 9la başladım. Hatta öncesinde 6 olduğunu bile bilirim. Ama ne hikmetse 36. Haftamdayim 14e yükseldi. Umarım sizinkide yükselir Allah'ın izniyle. Ilaclarinizi hiç aksatmayin kan yapan şeyler tüketin mutlaka
    Terasus33 canım bende telesami taşıyıcısıyım ve bebeğin kilosuyla ilgili bi durum olur mu bilmiyorum ama doktor şey diyor zaten biraz daha düşerse yükselmezse kan nakli yaparız gibisinden
      Terasus33 bende de kan düşüklüğü var 8 di kan ilaçları ile 10 oldu ve bebegimin kilosu haftasına göre düşük doktor birşey demedi ama bende kansızlığimla alakalı olduğunu düşünüyorum
      Terasus33 daha bugün kan takviyesi aldım , 33. Haftadayız. 30 haftada kontrolüm vardı çok şükür kilosu ileride bile gidiyor, bu hafta da gidicez doktorumuza bakalım ne kadar olmuşuz. Ben kan sulandırıcı da kullanıyorum. Doktorum bu kadar kansızlığına rağmen bebek güzel besleniyor diyor maşallah ☺️
        Terasus33 canım tabi senin için zor bi durum. Ama sağlığı yerinde olsun yeter ki. Benim konuştuğum ebeler kilosu doğunca bazısı veriyormuş bazısı alıyormuş yasitlariyla eşit oluyomus. Allahım sağ salim kucağına alabilmeyi nasıp etsin ❤
        Terasus33 onunla alakası olmaz ki benim ebem öyle bişey demedi seni çok yıpratır sadce dedi 😌
        Terasus33 evet ben de talasemi taşıyıcısıyım ve kanda pıhtılaşma eğilimim var.
        Terasus33 canim hic korkmana gerek yok benim kanim senden daha dusuk degerim hep 4 ama bebegin kilosu 3200 38 haftamdayim ne ebe ne de doktorum bebege zararli diye bisey soylemedi bugune kadar
        Terasus33 benim de kanım 10.3 çıktı ama 2 ye çıkarttık bakalım kan vericem kaç olmuş..annem de talasemi taşıyıcısı kardeşimi 4.300 doğurdu ben de bu ihtimale güveniyorum:))
        Terasus33 canim benim kanimda 5 lerdeydi hep hatta tedavi dahi oldum ama ise yaramadi 33 haftalik hamileyim ve oldugum sehirde bana buna ragmen ilac vitamin dahi vermediler 32 haftamda gittigim doktor bile soka girdi bu bebek nasil gelismis diye hemen takviye ilaclara basladi insaAllah sag salim kucagimiza aliriz
        Terasus33 benimde hep 7 8 lerde oldu taşıyıcıyım. Bebegin kilosuyla alakası olduğunu düşünmüyorum. Oglumu 3 600 kızımı 4300 dogurdum. Şimdi Bi oglum daha olacak 1 haftam var gelişimi 2 hafta önde. Pekmez içmeye özen gösterdim hep çünkü ilaçlar fayda etmiyor