GirlandBoy_Mom Kızlar cumartesi günü 17 ile öğrendim pazartesi verdim 70 çıktı sizce nasıl yükselmesi
Fairytaledairy GirlandBoy_Mom gayet iyi canım takip etmeye devam et 2 gün sonra tekrar kan verebilirsin
Gizem1504 GirlandBoy_Mom 2 katı artış bekleniyor sizinki 3 katından fazla gayet güzel takip etmeye devam edin. Adetinize var daha sanırım
Merry_ GirlandBoy_Mom ay senin daha çokmuş valla canım dün öğrendim dün beklenen adet günüydü olmadım normalde gününde hemen olurdum şok geçirdim test yaptım 997 çıktı bugünde doktora gidicem inşallah kötü bişi yoktur 🥹❤️
Merry_ GirlandBoy_Mom teşekkür ederim canım doktora gittim ama keseyi göremedik 🥺cuma günü görürüz büyük ihtimalle dedi inşallah yarın bidaha kan vermemi istedi 4+4müş normal mi gözükmemesi korkuyorum da 🥺
GirlandBoy_Mom Mmehtappp güzel artmış canım bende cumartesi vermiştim bide dün verdim güzel artmış dedi doktor inşallah öyledir
newyearanne Mmehtappp 260 değerin adetin gününün kaçıncı gecikmesin de çıktı benim 10 günlük gecikmeyle 206 çıktı ama kese görünmedi