huzunluponcik Tutaste_ 1 ay aşısinda doktor calpol yazmisti ona azıcık batırıp verdim bi kaç kez öyle biraz alıştı azda olsa tutuyor mutlaka ilaç yazdırın hem ateş olunca kullanırsınız
Tutaste_ Almira_ cok araştırdım çokta meme reddi yasayan yok 1 aydan once verirsen meme reddi oluyor foktorda verebilirsin dedi yanı sıkıntı yok. Herzaman emmek istiyor cok emince kusuyor üst bas kalmadı hiç. Emziğe alısınca midesi sütüde sindiricek oda rahst edicek bende.
Almira_ Tutaste_ gebe okulunda emziğin zararları anlatıldı. O yüzden emzik ve biberon almadm. Simdi başlatmak için ugrastiginiz emziği bıraktırmak için de ugrasacaksiniz. Tabi herkesin kendi tercihi. Sağlıcakla büyütün
Htccndn Tutaste_ Vallaha kuzum meme gibi olandan aldım onu tutmuyor benimki bende bir damak emziği denicem bakalım tutacakmı
Tutaste_ Htccndn uzun geliyo öğürüyo benim meme ucum kücük yanı baska emziren anneneın memesini hiç görmedim ama 😄😄 şu satılan meme uçlarından pay biçtim benşmkiler küçük ondanmı almıyo acaba
Htccndn Tutaste_ Benimkide öğürüyor işte 😂 büyük ihtimal benim meme ucumda kısa geliyor emzikteki uzun olduğu için 😂
Tutaste_ Htccndn aa ozaman aynı dertten muzdaribiz napcaz ya rşim gitti şimdi eczaneye kısasına bakmayada oda varmıdır varsa damak bozarmı acaba 😄 ilk zamanlar tutuyodu meme reddi olur dıye vermemiştim buzamanlar zorluyo benı seninki de oylemi
Htccndn Tutaste_ benimki ilk zamanlarda tutmuyordu kuzum 😂 bir türlü alıştıramadım damaktan bende korkuyorum ama napim yoksa benimki mememi bırakmicak yani hep mememi tutmak istiyoe emsede emmesede 😂
Tutaste_ Htccndn benimde oyle bugun uc avuç kustu bildiğin artık . Valla sasırdım bende ya insallah alıstırırz en son reçele filan bandırıcam az kaldı yıldım
Rabiul Tutaste_ benim kızım da tutmuyordu 30 ya da 35 günlükken tuttu ağlarken birden ağzına soktum baktım cukcuk emmeye başladı
1Ali Bizde 28 günlüğüz hem yuvarlak olandan hem damaklıdan aldım inat etti tutmuyor. Damaklıyı iki dk emiyor sonra öğürüp atıyor ağzından. Uyanık olduğu süre boyunca yapışık gibi geziyoruz iş yaptırmıyor sağ olsun🥰
Tutaste_ 1Ali aynı benimki kucagımda kahvaltı yapıyorum babası var allahtan dönüşümlü bakıyoruz. Tek kalıcam haftay vok zorlanıcam asla yetişemiyorum temizlik yemek asla
1Ali Tutaste_ 10.günden itibaren tek kaldım, alışıyorsun bir şekilde bazen kafayı yiyecek gibi oluyorsun ama geçiyor 😂
Htccndn Tutaste_ Benimkide bugün baya kustu artık inşallah alıştırırız yoksa zor bir süreç bizi bekliyor vallaha 😂
Htccndn Tutaste_ Dışarı çıkmayı geçtim artık vallaha 😂 benim zaten sütüm az geliyor canım mama veriyorum