Aysegul-ucbh Kubra0606 evet çekim esnasında şiddetli bi regl ağrısı gibi oldu sonrasında akşama kadar çok az bi kanama 2 gün de lekelenmem oldu
Qwert2211 Dlkkdr6431 ben ovulasyon yapmadım ama uygulamaya göre çatlatmayı değerlendirdim inşallah gönlünüzce olsun
Aysegul-ucbh Qwert2211 çok çok amin Rabbim isteyen herkesin kucağını kolaylıkla güzellikle doldursun tez vakitte bekletmesin
Qwert2211 Kubra0606 ben anestizili oldum Ağrı olmadı benım . Sadece 2 gün hafif refleks ağrısı gibi ağrılar hissettim az az . Ben 2 yıl önce de hsg çekilmiştim o ay hamile kalmıştım ama maalesef boş gebelik oluştu. Doktorum kürtaj sonrası tüplerin tıkanmış olabilir enfeksiyonla bile kapanabiliyor tekrar çekelim dedi. Ekimde tekrar çekildim bu ay o yüzden ümitliyim ama nasip canım inşallah bigün olacak ♥️
Kubra0606 Qwert2211 inşallah canım, doktorum benzer bi işlem diye banada sıvılı ultrason yaptı. Temiz çıktı çok şükür. Ama o zamandan beri kasık ağrım var dün ovulasyon testim pik oldu belki de yumurtlama ağrısıdır bilemiyorum ama
Qwert2211 Mucizeem__ ben özelde anestezili çektirdim canım 2 kere. İkisinde de hiç agrım olmadı sadece 1 2 gün hafif refleks ağrısı gibi ağrılarım oldu okadar. İlk hsgden sonra ilk ay hamile kaldım ama boş gebelik oldu maalesef . 2 yıldır yine olmayınca yine hsg çekildim o yüzden umutluyum biraz daha
Qwert2211 Kubra0606 evet yumurtlama olduğunda kaşık ağrısı oluyormuş. Dün benimde oldu değerlendirdik ama inşallah olacak bu sefer inanalım 🤲🏻
Mucizeem__ Qwert2211 Rabbim güzel dualarınızı kabul etsin inşallah teşekkür ediyorum ❣️ İnşallah sizin de mucizeniz bu ay tutmuştur 🥺🫂
Soie Bu ay korunmadik bizde uygulaya göre yumurtlama gününden sonra kasıklarımda geçmeyen adet agrisi gibi agri var yumustlama gunumda akintim vardi simdi gecti bat 14 gozukuyor agrim neden var bilmiyorum ama hic gecmiyor adet olacakmisim gibi agrim var
Mucizeem__ Soie evet bende siznn gibiyim bu ay adetten sonra sürekli göğüs hassasiyeti bide büyüme oluşmuş +kasık ağrısı batması oluyor bel ağrısı da hep var 😐😐😐
serti Soie benim de Bat 18 ama alt belim agriyor ve goguslerim cok agriyor Anlamadim bu kadar erken belirti olurmu diye