Qwert2211 Bat 17 Kasım . Birlikte bekleyelim 🌸 ben Hsg oldum geçen ay inşallah bu ay güzel haberler alırız hepimiz
Gizemrcp Qwert2211 bat 17 kasım bu ay korunmayı bıraktım yumurtlama günümü deperlendirdim değerlerim normal gerisi nasip 🌸
Aysegul-ucbh Benim bat 19 bu ay hsg çekildim. Herkes hsg sonrası olma ihtimali yüksek diyodu ama tiroid çıktı netleşip tedaviye başlayana kadar bebek yok dedi doktor. Bu ay da gitti benim. 😔
Qwert2211 Aysegul-ucbh yaaa ilaç kullanıp tedaviye hemen başlarsan hızlı sonuç alırsın canım . Bende Şen’ın gibi hsg oldum ekimde. Ümitliyim inşallah diyorum . Senin içinde en yakın zamanda inşallah canım
Aysegul-ucbh Kubra0606 tsh 0.010 serbest t4 2.49 çıkmış. 4 aydır varmış bende ama hiç bi doktor söylemedi ben fark ettim. Dün endokrine gittim yeniden kan aldı ultrason günü verdi sonuca göre yol izliycek hamile kalmayı yasakladı şimdilik. Size ne dediler gebelikle ilgili ?
Aysegul-ucbh Qwert2211 ay inşallah çok güzel haber alırsın bu ay Rabbim uğraştırmasın en kolayından olmuş artık dedirtsin 🤲
Kubra0606 Qwert2211 daha önce kimyasal geçirdim erkenden öğrenmiştim stresli bi süreçti o yüzden bir daha öyle bi hata yapmam😊
Kubra0606 Aysegul-ucbh aa sizinki düşükmüş benim 4 falandı. Çok yüksek değilmiş ama gebe kalırsan bebek için sıkıntı demişti doktorum. Şuan 2 civarlarında galiba normalmiş
Aysegul-ucbh Kubra0606 tiroid bezlerin çok hızlıyo dedi bana. Siz deniyo musunuz peki şuanda bebiş için ?
Kubra0606 Aysegul-ucbh evet deniyoruz bir defa kimyasal gebelik geçirdim. Kontrol altında dedi doktorum sadece ilaçlarını kesme dedi. Size ilaç verdiler mi
Aysegul-ucbh Kubra0606 çok geçmiş olsun. haftaya ultrason günü verdi birde kan istedi tekrar ona göre verecek sanırım