saripapatya41 Nesli17 merhaba, henuz gitmedim birkac adet gecirmeyi bekliyorum, doktorum sehir hastanesini onerdi, sonuclar biraz gec cikiyormus, sen gittin mi?
Nesli17 saripapatya41 dün gittim canım doktorla görüştük benden 3 tüp eşimden 1 tüp kan alındı sonuçlar çıkınca gelin konuşalım sonuca göre dedi
4oglanannesi saripapatya41 umuttepe araştırma hastanesi yapıyor ben 10 yıl önce falan orda yaptirmistim heralde yine yapıyordur.gebelde arastirmalar yapıyor diye biliyorum.
saripapatya41 Nesli17 gecmis olsun, rabbim hayirli sonuclar nasip etsin insallah 🤲🏻 randevuyu nereden aldin acaba?
kalbiminpariltisi saripapatya41 derince sopalı devlet hastanesi genetik bölümüne randevu almıştım, genetik test ve verdik eşimle ayrıca benden ekstra olarak pıhtılaşma testi de istediler bir tüp kan da onun için vermiştim. O zaman şehir hastanesi yoktu şimdi artık ordan da yaptırabilirsiniz genetik bölümüne randevu alın
saripapatya41 kalbiminpariltisi bilgi icin cok tesekkur ederim, derince bana daha yakin aslinda, hala oluyorsa oraya gitmek daha iyi olur, randevuyu nereden almistiniz
Nesli17 saripapatya41 amin inşallah canım. MHRS den aldım tıbbi genetik bölümünden doktorun ismi Ahmet burak Arslan
kalbiminpariltisi saripapatya41 mhrs den alınıyor normal randevu nasıl alınıyorsa tıbbi genetik bölümü
saripapatya41 Nesli17 cok cok tesekkur ederim, genetik diye yaziyordum ben sonuc cikmiyordu, tibbi genetik deyince cikti 🙏🏻sehir hastanesi cikti yalnizca Kocaeli’de hatta senin dedigin doktor cikti
Nesli17 saripapatya41 rica ederim. Geçmiş olsun hayırlı haberler alırsınız inşallah. Doktor iyi insanla çok güzel konuşuyor biz memnun kaldık🤍
saripapatya41 Nesli17 Nesli17 insallah hepimiz icin hayirli bir surec olsun 🙏🏻 ilerleyen surec icin iletisimde kalabiliriz isterseniz, birbirimiz ile paylasabiliriz durumlarimizi