HazelSeren _rumeysatpl canım çam sakura için dıyorum bende sordum riskli gebelere bakılmaktadır yazıyor ama detaylı yapıyolar bende öyle aldım doktora sordum sen al ben yapıcam detaylıyı dedı yanı sorun yok randevun varsa
_rumeysatpl HazelSeren Ay inşallah o zaman doğru almışımdır bakalım hayırlı sonuçlar da alalım inşallah . Bu detaylı ultrason işini devlette yapmak gerçekten zormuş..
beautifulgirl _rumeysatpl Sakuradan aldıysanız yapıyor. Ben az önce o doktora göründüm kendisi odada yoktu detaylımi o doktor yapmıştı ben oradan takipliyim genel olarak memnunun doktor ve asistanlardan
TKumsall beautifulgirl evet cam sakuradan aldım iptal edildi kanuni den de aldım sonrasında onuda sistem doktor o gün hizmet vermeyecek iptal ediniz şeklinde yazı gönderdi zorunlu iptal ettirdiler bende özel buldum ordan aldım böyle uğraşırken stres oluyorum iyice diye
beautifulgirl Kızlar online katılmak isterseniz Sakuranin 7 Kasım’da gebe okulu başlayacak Instagram sayfasına yazin camvesakuragebeokululaktasyon
_rumeysatpl Hazal3421 182 aradım ama düşmedi hiçbir şekilde bende saat 10 dan itibaren 10.05 geçeye kadar sürekli mhrs yeniledim o şekilde düştü