Emisen7 Tgball aynı şeyleri yaşıyoruz inşallah sağlıklı gebelik olur ve sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız
Tgball Emisen7 evet öyle gözüküyor. Henüz doktora da gitmedim. Bazen hafta olarak önden ya da geride gitme durumları oluyormuş. Şu an ne durumdayız hiçbir fikrim yok. Son adet tarihine göre bugün 5+5
Tgball Emisen7 insallahhhh . O günleri görmek nasip olsun🙏 haftaya cuma veya perşembe gitmeyi düşünüyorum doktoruma. Zaman geçmiyor bir türlü. Beklemek çok zor
Donaldvetomris Iraz çoktan belli ama ben söylemesini istemedim eşimin ısrarları ile pazartesi günü öğreneceğiz 💐
Donaldvetomris Iraz kız bebekmiş canım 😍 burda bir kişi dışında herkes erkek demişti sadece bir kişi bildi 😊
Berrakk39999 Emisen7 ben de 3+5 im daha dün öğrendim bende de hiç belirti yok aynı şekilde bir kaybım var nasıl bekleyeceğim kalp atısını duyana kadar bilmiyorum inşallah sag salim alırız kucağımıza bu sefer.
Emisen7 Berrakk39999 hayırlı olsun canım bugün 4 haftalık olduk zaman hiç geçmiyo sanki inşallah sağlıklı olurlar bu sefer Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Ebru_ebru Donaldvetomris sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 bana da burada herkes erkek diyor daha öğrenmedim bende ☺️
Donaldvetomris Ebru_ebru burdakiler fotoğraftan hep erkek dedi ama ben kız hissettim ve gerçekten kızım oluyor 😊 benim doktorum 11.haftada gördü ama söylemedi bugun 15+3 de gittim söyledi 💜