happyprincess_06 Hasret3449 evet ikili rakama düşünce hızlı geçiyor, saglikla alalım kucağımıza inşallah ☺️
xJade Hasret3449 Ay bizimde son 49 ama canı ne zaman gelmek ister bilmiyorum belkide daha az vardır. Bazen hemen gelsin istiyorum sonra aklıma çekeceğim sancılar geliyor. İçerde dursun istiyorum.🤗😃
xJade Hasret3449 sizde sağ salim alın kucağınıza.🪽 Ben 99 dan 49 a nasıl geldim hatırlamıyorum bile. 100 ün altına düşünce hemen geçti. Sizin de çabucak ağrısız sızısız geçer inşallah. ♥️🤗
Serrabade xJade Son 50 benimde sezeryan olacak tabi daha az kaldı . Cidden 99 dan sonrası çabuk geçti
Hasret3449 xJade amin amin Allah razı olsun canım öyle diyorlar sağlıkla alalım kucağınıza inşallah 🥰
kubra464 113 kizlar 3.gebeligim 2 kızdan sonra erkek bebek geliyo 🤍🥹 ama bitmeyen vajina enfeksiyonum var korkuyorum enfeksiyon yüzünden erken gelir diye
deryabilir34 kubra464 onu çok dikkate al doktora git enfeksiyon keseyi çürütür diyordu doktorum, benim ilk doğumunda enfeksiyon yüzünden olmuştu.
Hasret3449 kubra464 maşallah canım benimde enfeksiyon var sürekli tahlil veriyorum kaç kez tek seferlik antibiyotik kullandım 🥴sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah ❤️
DryStr @Hasret3449 100 olduk tabi sezaryen olacağı için daha az kaldı 😊 1 kızım var şimdi erkek bebiş geliyor 😍 herkes sağlıklı bi şekilde kucağına alsın inşallah 🤲🏻
Hasret3449 Ssdg amin canım ben ilk buraya yazdığım da 240 tı ben 99 yazdıklarında darısı bana derdim hep😁zaman su misali canım sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah 🥰