Mucizeem__ Mervecelikkkk ama böyle tutulma gibi sanki nefesjm kesiliyor ama kaç saniyelik geçiyordu yine
Shdtnnc Mucizeem__ eğer ağrı şiddetli vuruyorsa enfeksiyon olabilir canım ben doktora o şikayetle gittim ve idrar yollarımda enfeksiyon olduğunu öğrendim tabi başka nedenleri de olabilir doktora danışmanda fayda var :))
myangelson Mucizeem__ çok geniş bir soru aslında bu 😅 şimdi enfeksiyon olabilir tek taraflı kasik ağrısı yapabiliyor yanında başka belirtiler de oluyor ya da bazen tek başına belirti oluyor. Yumurtlama zamanı olabilir kasik ağrısı yapabiliyor tek taraflı ama çok keskin olarak yaşamadım ben böyle adet olacakmış gibi sancı yapıyordu tek taraflı ve bel ağrısı yapıyordu. Ekstra olarak hamilelik belirtisi de olabilir 🤷🏻♀️ bütün sebepleri saydım sanırım aklıma gelenler bunlar 🥲 adetinize ne kadar var?
myangelson Mucizeem__ ovulasyon olsaydı bir test ile bakardiniz öğrenmesi kolay olurdu. Akıntı takibi yapın bakalım yumurtlama akıntısı falan olacak mı
Rbdrmx Bende o yüzden gittim ve 4 haftalık hamileyim 🤭😊🌸 solll kasığım ağrıdı halada ağrıyor reglim de gecikincee meğerse ağrı küçük susam tanesinden mis 🤗🤭♥️😘
Mucizeem__ Rbdrmx böyle nefes alamama gibimi çok ağrılı değil ama bi kaç saniyelik adım atttiricak gibi değil mi😅 🙈
Mucizeem__ myangelson ovulasyon yok ama takip edicem bakalım akıntıyı şeffaf olucak demi yoksa beyaz akıntı mı
myangelson Mucizeem__ seffaf yumurta akı gibi uzayan akıntı yumurtlama oluyor kremsi beyaz akıntı da çatlama
Mucizeem__ myangelson hiç böyle akıntı görmüyorum sanki 😂😂 yada fazla dikkat çekilecek gibi mi olmuyor ama şeffaf uzayan akıntı ayın 3unde gördüm ama beyazla hiç karşılaşmadım 😂😂
BuketKrnn Ay bende de aynı şey var eğilince, bacak bacak üstüne atınca ya da sırt üstü dümdüz yattığımda falan minik minik batmalar oluyor akıntı falan da yok bende inşallah gebeyimdir diyorum ama nasip kısmet tabi 😂