Ruyam_ YaseminNurcanSu gebesin bende de böyle oldu flaşh yakarak zor bela gördüm sabah ilk tuvaletinle yaparsan daha net çıkacaktır
Ruyam_ Guneyinannesi1 bazen israra işlemiyor adetime 1 hafta kala yapmıştım idrarıma işlemediği için çıkmamıştı adetimden 4 gün geçti çizgi belirdi bazen idrara geç işliyor
YaseminNurcanSu Ilos96 bende de bel agrisi var mide bulantim var 3 4 gndur bgn geldim kan verdm ultrasonda gozukmedi doktor varsa bile ultrason icin cok erken kandan yorumlayalim regl olmazsan 1 hafta sonra tekrar ultrason takibi yapalim dedi
Sevalkatk YaseminNurcanSu yiaaa Allah sağlıklı sıhhatli kucağına Almayı nasip etsin bende dün yaptım silik çıktı bat 2 cuma günü kan aldırsam çıkar mı acaba
YaseminNurcanSu Sevalkatk cikar balim benm bat 5 di 2 gun varken idrar testinde silik cikti bugunde 1 gun gecti 136 cikti ☺️ sende en yakin vakitte kan ver guzel haberlerini bekliyorum 🥰
Mlskya46 YaseminNurcanSu ya benim de bata 5 gün kala yaptım test markası sizle aynı nimo 2 side silik çıktı bir de kaset test yaptım o da slik çıktı ama test markası yalancı pozitif veriyor diyorlar buraya resimde yükleyemiyorum
YaseminNurcanSu Mlskya46 ben ilk kez denedim nimo markayi asiri silik sonrasi ögrendmm canm kan ver netlestir
Papatyam--01 YaseminNurcanSu merhaba nımo testinden yaptınız değil mi benden yaptım bata4 gün var yalancı pozitif diyen var:/
YaseminNurcanSu Papatyam--01 Evet cNim ilk kez yaptim o marka ile beta baktir biz suan 16 haftalik olduk 😊