idil22 _mucizem_ hiç planımızda yoktu ama bilmiyorum ne yaparız. Burada bazı arkadaşlar çok demode koyma filan demişler valla hepten kafam karıştı. Yorumunuz için çok teşekkür ederim ☺️
Kubraasat Bende rüyamda Furkan emir ismini gördüm. İkinci isim olarak “Furkan” okutacağım kuşağına ama kimliğe yazdırmayı düşünmüyorum
idil22 Kubraasat Furkan ismi de eski bir isim olmasına rağmen hala eskimeyen ve hala revaçta olan bir isim. Güzel şık bir isim evet normalde de koymayı düşünebilirsiniz bence 🥰
Gulbenvedat Eşimin adını koymak istiyordum( İsmi Hasan ) eşime söyledim ama olmaz demişti bi gece rüyasına girmiş 3 kere ismini söylemiş çocuğun. Hasancan demiş durmuş bi işaret olabileceğini düşündük ve babasının adını koyacağız ☺️
Mrtbrv idil22 ay hayır no no zaten erkek olsa ydı bırakmazdım ☺️☺️bende uyanınca erdal ne yaa dedım ahahhahaha
idil22 Mrtbrv rüyalarımla sınanma şeklim 😁 Erdal olmaz aşkım Erdal dede ismi şimdi biri gelir linçler bir şey de demek istemiyorum. 😁
karensmom_ idil22 ben de kızımın adını rüyamda görmüştüm eşimle sevgiliydik o zamanlar . Rüyamda kucagimizda bir kız bebeği vardı adı ne demişlerdi eşim de Karen demisti evlendik ve bir kizimiz oldu adını Karen koyduk ☺️