Aybars_34 Kızlar istanbulda olup avrupa yakasında gittiğiniz hastaneler neler muayne ücretiniz ne kadar ve normal doğum fiyatı ne kadar dendi size
Eylinna Merhaba canım, ben doğum paketi aldım. Medikalpark florya 3. Aydan itibaren 7 muayene 7 kontrol şeker yükleme testi 8 nst + epidural+normal doğum+sezeryan 54.900 Tl en önemli artısı ise doktorun doğuma mesai saatleri dışında bile olsa geliyor.
Aybars_34 Eylinna valla nprmalde medpol de doğum istiyordm medipol bahçelievler fakat doğum paketi va yok benım doğum yapacağm zaman yine zam gelmiş olcak nolcak bilmiyorm buradaki makul hastane bile en basit muayne ücretine bile bir ayda 2 kere zam yaptı 110₺ şuan doğumda 30 bin faln ve ocakta fiyat artacak 🤦♀️
Aysmdr Eylinna Gittiğiniz doktordan memnun musunuz? Ben de başından beri Medipole gidiyorum ama jinekolojisi asla iyi değil. 5 dr değiştirdim. Hastane değiştirmek istiyorum ama hiçbir şey bilmiyorum
Aybars_34 betul1- 😫😫😫😕🙁☹️ fiyatlar çok uçuk ya ve bende ocağın ilk haftası doğum ayapacağım 1 ile 10′u arası fiyat da artmış olacak haliyle muayne ücreti her gittiğimde artmış oluyor doğum ücretleri deden almış başını gidiyor son zamanlarda özel hastanelere olan ön yargılar olaylar desen ortada🤷♀️ ne yapacağz kime güveneceğz
3girlsb Haznedar melteme gidiyorum Nuray hanıma Muayene ücreti 950 Normal doğum 16000 Sezaryen 22000 ama aralıkta zam gelir tabi
Eylinna Aysmdr çok araştırarak buldum kendisini şu an için gayet memnunum canım. Yorumlarda çok iyiydi zaten.