Jasmine2426 dygsss eğer öyleyse 9. Ayda düşünemiyorum 😂 karnını sımdıden nemlendirmeye başla çatlak olma ihtimali yükske
Asliakkaya_1 dygsss Bende 7 haftalık olucam ve hiç aksatmadan her akşam benimde göbeğim böyle oluyor 😄 Şişiyo geriliyo rahatsızlık veriyo bana ama normalmiş canım
dygsss Rumeysaeliz ama karnım sert ve yırtılır gibi geriliyor acıyor şişkinlik olsa arada bi gecer o kadar soda içiyom 🤣
Almira_ dygsss yok bacım gerginlik varsa ki var diyorsun bu bildiğin bebek karnı 😀 benm de 14. Haftada birden gerilip durdu sonra hep büyüdü.
dygsss Almira_ evet çok gergin hele akşamları geriliyor gazım yok şişkinliğim yok 🤷🏼♀️ gidip çatlak yağı sürüyorum nemlendiriyorum o zaman iyi geliyo
umutluanneadayi dygsss banada öyle geliyor bakalım 🥲 hayırlısı ile gelsinlerde şişlikmi değil önemli değil 😚
Pinaargunes dygsss benim 7 aya cikmamasina ragmen ilk zamanlar boyle oluyodu bende oyle saniyodum gaz siskinlik oluyo başlarda ozellikle biseyler yedikten sonra akşamları bianda gobek kocaman oluyodu ama iç karnim genişmiş 7 aya kadar karinsizdim sjdkd😂🌸
000_gulay dygsss iyi dedim iyi karnın dar herhalde senin ben hiç hamile gibi değilim 😂😪 ay sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah ❤️❤️