Handemhmt 1GamzePrlk Bu benim 2 sezeryanım olacak o yüzden 28 bin ilk sezeryan 26 bin tl. Normal doğumu bilmiyorum maalesef. Ama yılbaşından sonra zam gelecek kaç olur bilemiyorum 😊
kbsoysal ozlemburak muayneden sonraki 10 gün ücretsiz kontrol hakkın oluyor🥰 3 hafta dediyse tekrar bi muayne ücreti ödüyosunuz
canmyavrum Semakantar o dogum sancısıyla hiçbişey bilmiyor eşi ödemiş annesi dedi ben yoktum yoksa kavga çıkarırdım.kızın sancısı var ama açılması yok diye 1 gece yatış yapıldı,suni verildi ilerleme yok diyede sezeryan doguma alındı
betulsahin tosuncuk25 benim özel sağlık sigortam var sigortamdan muayene için kesilen ücret 577,99 ama normal fiyat nedir onu bilmiyorum :)
aysenkzl Hnfcls Merhaba Necef Hanım’dan memnun muydunuz? Ben de mhrs’de randevusunu görüp hastanede yeni sanırım diye aratırken kendisini ve yorumunuzu buldum.
Hnfcls aysenkzl ben henüz bulamadim randevu bir 10 günü bulur demişti mükemmel bir doktor kaldiki birakmayacam tuzlada yaşıyorum sultanbeyli ye gekecem hekimler listesinde adı çıksın diye bekliyorum ama olmazsa da zaten özel doktorumdu kontrole gelebilirsin demişti
Hnfcls aysenkzl bubarada teşekkür ederim hemen randevu aldım bugün bakmamıştım hergun bakıyordum sayenizde randevu oluşturdum:)
Hnfcls aysenkzl ama hastane nasıl bir hastane onu bilemiyorum onda tedirginim biraz ben hep özele gittim ve ilk doktorum necef hanimdir
Annecansu elifbusra13 şuan 29.haftamdayjm ☺️Kadriye hoca süper bence maşallah. Enerjisi moral motive düzeyi olsun memnunum