Semakantar canmyavrum yani ben ilk dogumumu camlıca medipolde yaptim eğer doğum için yatış yapılıyorsa çekilen nstlere ücret almiyorlar benden almadilar o zaman
Semakantar canmyavrum yani mevcut olan bir doğum paketi var ve dogum icin yapılan her sey onun içeriginde kontrole gittigimde soracagim :))
elifbusra13 canmyavrum yanlış anlamış olabilir misiniz çünkü ben iki sene önce doğum yaptım defalarca nst ye bağlandım suni sancı takıldı serumlar falan filan doğum oldu iki gece hastanede yattım benden sadece doğumun parasını aldılar ekstra bi ücret ödemedim
canmyavrum elifbusra13 yok valla o yüzden bana önermediler dün hatta misafirimdiler. Oyüzden bende size soraym söyleyim dedim.onlar bide ümraniyede oturuyorlar
ozlemburak kbsoysal pardon muane olduktan sonraki kontrole ücret ödüyormusunuz 3 hafta sonra kontrole gel dedi doktorum ama kontrol ucretsiz mi
kbsoysal ozlemburak muayneden sonraki 10 gün ücretsiz kontrol hakkın oluyor🥰 3 hafta dediyse tekrar bi muayne ücreti ödüyosunuz
Annecansu elifbusra13 şuan 29.haftamdayjm ☺️Kadriye hoca süper bence maşallah. Enerjisi moral motive düzeyi olsun memnunum
canmyavrum Semakantar o dogum sancısıyla hiçbişey bilmiyor eşi ödemiş annesi dedi ben yoktum yoksa kavga çıkarırdım.kızın sancısı var ama açılması yok diye 1 gece yatış yapıldı,suni verildi ilerleme yok diyede sezeryan doguma alındı
Handemhmt 1GamzePrlk Bu benim 2 sezeryanım olacak o yüzden 28 bin ilk sezeryan 26 bin tl. Normal doğumu bilmiyorum maalesef. Ama yılbaşından sonra zam gelecek kaç olur bilemiyorum 😊
betulsahin tosuncuk25 benim özel sağlık sigortam var sigortamdan muayene için kesilen ücret 577,99 ama normal fiyat nedir onu bilmiyorum :)