Tugceyildirim61 Bero02 evet ben daha öncesinde de tanıyordum doktorumuzu arkadaşlarım doğum yapmıştı. Gayet memnunum
birdemetyasemen Zeynep011 Sümeyra hanım çok tatlı biri bir kere gitmiştim ilk gebeliğinde. Şu an nerede doğum yaptırıyor, doğum ücreti ne kadar acaba?
Zeynep011 birdemetyasemen evet çok tatlı anlaşmalı hastaneleri var ne çok medivia yaptırıyor oda şuan ki fiyat 68 bindi
Handemhmt Hasret3449 bence sende çok memnun kalırsın gidipte memnun kalmayan kişiler çok nadirdir diye düşünüyorum inşallah seni yavruna kavuşturacak en iyi doktora denk gelirsin 🙏
Gulso Handemhmt bende kapanan hastanelerden sonra özcan beye gectim hemde doğuma 2 hafta kala ama baya memnunum suan dogumum da haftaya inşallah ilk sezeryanda baska bir doktordu cok agrili gecmisti insallah simdi oyle olmaz yorumunuz icimi rahatlattı cesaret verdi🥰
Zeynephtc Handemhmt evet şuan için çok memnunum doğumum 25 kasımda inşallah rahat bir şekilde atlarız bebeğimle ☺️
Handemhmt Gulso Benim ve çevremde Özcan beye giden bütün tanıdıklarımın doğum hikayesi çok güzeldi umarım sizin içinde güzel bir doğum süreci olur 🙏😊
Betul2008 Avcılar Anadolu hastanesi Özcan bey. Harika bir doktor hem ilgili hem samimi. Kızımda da ona gittim 2. Gebelik yine tercihim tabii ki o. Herkese de tavsiyemdir. 👍🏻🌸
-sum- meryemesra merhaba memnun musunuz ? muayene ve doğum ücretlerini biliyor musunuz ordaki ? Bende Aytakin hocaya randevu aldım henüz gitmedim ama bu hafta gidicem. Birde detaylı ultrason sorucam size
zeynepramo Zeynep011 İstanbul bahçelievler Medipol - Asiye uzun Özel sigortada annelik sigortası da geçiyor
Alpgmz Mega Medipol prof Huriye Ayşe parlakgumuş muayenesi biraz tuzlu ama çok memnunum riskli gebelere de bakıyor ayrıca
Nagihan1998 elifbusra13 geçen sene kadriye hoca da doğum yapmıştım çankırıda canım hocam çok ilgili ve anlayışlı işinin ehli gerçekten buradan gitti maalesef 2. Gebeliğim yakın olsa istanbul a bile gelirdim doğum için sezaryen oldum çok memnun kaldım herşey çok güzeldi
Tictack basakyaylaci burçin hanımı nasıl bulabiliyorsunuz hastanede merak ediyorum kendisi devmlı geziyor cunku dogumunuzda burda olmama ihtimali bile cok yüksek gibi geliyor bana
derler-anne Avrasya Hastanesi’ne giden doğum yapan var mı özel Güngören birde özel Okmeydanı Hastanesi’ne gidiyorum ama doğumu nerde yapıcağıma karar veremedim
anonim05 derler-anne özel güngörenin yenidoğan yoğun bakımında yanlış tedaviden dolayı bebek bacağını kaybetti sonrada vefat etti haberlerde adı geçmiyor ama gösterdikleri yer özel güngören hastanesi oraya karşı güvenim azaldı