gamzedeniztokak niayk masallah okadar kiloyu nasil aldirdiniz bizede soylermisiniz 😊🙏🏻 bu arada saglikla dogsun evladin insallah
niayk gamzedeniztokak amin hepimizinki insallah cok teşekkürler 🙏valla ben de farkinda degilim ya 😄 kendim 34 haftalik 2 kusur kilo dogmusum ustelik ve bebekken cocukken cok zayıftım 😄
Agahprensinannesi Gizem1504 inşallah düzelir. Sizin ne kadar var doğuma.Bizim gelişim önde giderken bi anda gerileme oldu anlamadım niye böyle bişey olduğunu kilo aldırmamız için fikir verecek birileri olur umarım🤗
Gizem1504 Agahprensinannesi Ay inşallaaah 🤲 25 gün var 2 hafta geride dopplere girdim sorun çıkmadı anlamadım gayet iyiyken böyle olması üzdü beni. Sizin ne kadar kilosu
Cantanem44 Kızıma hamileyken Doğum öncesi kiloya bakıldığında 3 kilo en fazla 3.200 denildi aynı gün doğumum oldu 3.980 🤗
Cantanem44 Şu anki hamileliğim den birşey anlamadım iki hafta da 1 gidiyorum hep 900 gr civarı deniliyor ben önemsenmediğini düşünüyorum 🙄
Gizem1504 Agahprensinannesi Benimde öyle haftasıyla uyumlu aslında ama gerilik var diyince insan merak ediyor bol bol badem bulgur yoğurt süt ye dedi doktor inşallah iyi haberlerle döneriz
Agahprensinannesi Gizem1504 evet canım ya panik oluyo insan banada onlara ek et ve muz ye dedi sağlıkla doğsunlar inşallah
Meryemsefa niayk benim kizim 3 kilo gorunuyodu ama son ay dogru tartamiyolar bebek asagi indiği icin doktorum fazla olabilir demişti 3 kilo 490 gram dogdu
Senaagnsdvc niayk benim kuzenime doğumdan 2 gün önce 3400 falan demişlerdi bebek bir doğdu 4200 😱 biz şok tabii
Denizgumuskaya Omerhatice bana da dr kızıma 3.100 gm doğar dedi ama belli de olmaz dedi 2 kusur de olabilir 3.600 de olabilir dedi son hafta da ki gelişimine baglymış