hohomoromu niayk Benim mi aynı söylediği gibi çıktı dr gr mını hatta daha az söylemişti soyledgnden fazla cıktı aksi olanlarda var son zamanlarda bebegın duruş pozisyonuna göre degısebılıyor aşağı yukarı oynahabılıyormus kilo ve boyları 😇😊💙👣
Agahprensinannesi bulutunannesi33 maşallah nasıl beslendiniz doğuma 3 hafta var gerileme olmuş biraz nasıl kilo aldırabilirim bebeğe bilmiyorum
bulutunannesi33 Agahprensinannesi ozel bıse yapmadm cnm yesıllık yedm kuruyemıs meyve et tavk pılav ekmekmvs falan yemedm hıc
niayk ayaniz 200 gram çok değil de bazılarında 900 grama kadar fark oluyormus, daha çok yazan olsa keske 🤗
mucizemizibekliyoruzz niayk 3500 gr görünüyordu ama doktorumuz 500 gr eksik yada fazla olabilir dedi. 4 kilo doğum yaptım.
Agahprensinannesi Gizem1504 inşallah düzelir. Sizin ne kadar var doğuma.Bizim gelişim önde giderken bi anda gerileme oldu anlamadım niye böyle bişey olduğunu kilo aldırmamız için fikir verecek birileri olur umarım🤗
mrsgolge niayk +-200 gr oluyor diye söylemişti doktor bana benim kızımda 3700 görünüyordu 3480 doğdu -200 oldu bizde
Omerhatice niayk 3.350 görünüyordu 3.280 doğdu ama 500 grama kadr artis yada eksilme görünüyor benm kuzenime 3.100 gram dediler 2.450 doğdu
Denizgumuskaya Omerhatice bana da dr kızıma 3.100 gm doğar dedi ama belli de olmaz dedi 2 kusur de olabilir 3.600 de olabilir dedi son hafta da ki gelişimine baglymış