Rumeysaeliz fpkprensesim 12 hafta da erkeğe benziyor dedi 14+6 da yine erkeğe benziyor ama kesin bişey diyemem demişti kontrolüm 21 Kasım’da o zamana 19+2 oluyoruz hayırlısıyla inşallah 🤲💞
Mrtbrv fpkprensesim 6 aya kadar bnada bacagı cogu zaman kapalı olmasına ragmen kız dedıler fakat erkekti inan bellı olmuyor. Allah gönlündekini nasıp etsın inşallah. Bende oglumu 7.ayda zaten kaybettm cok istyrm gene olsun onu yerıne koyayım ama doktor kız dedı en son demkkı hayırlıysıda bu☺️
fpkprensesim Mrtbrv ya başınız sağ olsun rabbim bir daha aynı acıyı yaşatmasın, sağlıklı olsunlar sağlıklı doğsunlar da kız erkek hiç fark etmez
fpkprensesim deryabilir34 ay doktorum çok iyi çok seviyorum ama işte dediğiniz gibi kesin şu demiyor bir türlü
Mrtbrv fpkprensesim ama cidden idrar rengi ele veriyor yaa. Oglumda az su içmeme rağmen açık sarıydı bunda cok cok su ıcıyrm gene koyu renkte. Ordan da tahmın aslında var cok insanda dogruluyor
Kedikadinn Canım ben geçen hafta 20+5 de erkek olduğunu öğrendim. Hep bacaklar kapalıydı asla göstermiyordu öncesinde o yüzden kız olduğuna emindim fakat erkekmiş :)
fpkprensesim Kedikadinn bende şuan o durumdayım bacakları hep kapalı doktorum önden bakıyor ama bacak arasını net göremiyorum kız gibi diyor ee o zaman kesin kız diyorum kız diyemem diyor kesin
Reyyan2021 fpkprensesim yüzük testi öğrenmiştim öyle eğlencesine yapıyordum inanmıyordum ama bende tuttu sana baktığımda bir kızın var karnındaki bebekte erkek çıkıyor bakalım tutacak mı
fpkprensesim Reyyan2021 ya gerçekten mi evet bir kızım var erkek çıkıyor hep kim bakarsa baksın ama işte hurafe ona da inanası gelmiyor insanın bakalım nasip çok teşekkür ederim 🥰
fpkprensesim Mrtbrv benim değişiyor az içince hafif koyu ama düzenli su içerim bol bol o yüzden hep açık 😊
elifuslu1002 fpkprensesim ya bugün benim de 17 haftalik bende bugün gittim öğrenemedim göremedim dedi
fpkprensesim elifuslu1002 nasıl göremiyorlar bende anlamıyorum 😂meraktan çatlıycam detaylıyı bekliyoruz 😊
elifuslu1002 fpkprensesim 3 haftaya bidaha bunda da oğrenemzsem artık detaylıya kaldı benim ajahahah bilerek yapıyorlar sanki ahahahah
fpkprensesim elifuslu1002 hayır kız gibi kız gibi diyor bu doktorum ama kesin diyemem diyor başka doktorlar da hiç göremiyoruz diyor 😂 ne nazlı çıktı bu bebişler 😂