Rumeysaeliz fpkprensesim bende yarın 17 haftalık oluyorum belli değil cinsiyetimiz sağlıklı olsunda kız erkek farketmez elbet ogrenecez 🥰
Tsknaltunts Allah bilir de kapalıysa genel de kız oluyor canım benim kızım 5 ayına kadar kapadı bacaklarını :) sabret öğrenirsin yakında
fpkprensesim Tsknaltunts ay çok merak ediyorum artık yani doktorun biri asla göstermiyor diyor biri bacakları kapalı ama burdan bakınca kız gibi diyor ama kesin kız diyemem diyor aman taaa detaylıyı kim bekleyecek şimdi 😂
Tsknaltunts fpkprensesim valla bana da aynı öyle dediler detaylı yaptırmadım 6 aylıkken filan net kız dediler 😂
fpkprensesim Tsknaltunts ya benim doktorum çok iyi yormuyor kafamı kızımda çok korkuttular çok göz yaşı döktüm başka doktora gitmek istemiyorum çok da seviyorum kendisini devlet doktoru olmasına rağmen çok güler yüzlü ama işte cinsiyet konusunda hala kesin şu demedi bi türlü 😂
Rumeysaeliz fpkprensesim 12 hafta da erkeğe benziyor dedi 14+6 da yine erkeğe benziyor ama kesin bişey diyemem demişti kontrolüm 21 Kasım’da o zamana 19+2 oluyoruz hayırlısıyla inşallah 🤲💞
Kocamanailem_ fpkprensesim 14. haftada erkeğe benziyor dedi ama 8. haftada inatla bacaklarını açmadığı için hâlâ bilmiyorum 🥲
fpkprensesim Kocamanailem_ aynı sorun bizde de var sürekli kapatıyor çok iyi edepli olacaklar heralde kız bunlar 😂
deryabilir34 fpkprensesim şu son zamanlarda hangi doktora gitsem istemsiz bir şekilde görünmüyor diyorlar,daha dogrusu bakmak istemiyorlar sadece bebege bakip kalk diyorlar iste, ilk zamanlarda kordon önünde var diyorlardı.
_Ebrukaracan06_ Doktorun göremediğini biz nasıl görelim benim kızımda 18 haftalıkken öğrendik bacaklarını kapattı
fpkprensesim deryabilir34 ay doktorum çok iyi çok seviyorum ama işte dediğiniz gibi kesin şu demiyor bir türlü
Reyyan2021 İnstagramda cinsiyet belirleme diye bir sayfa var 6 haftalık usg foto atmıştım ben ona erkek bebek diye tahminde bulunmuştu 17 haftada net erkek dedi doktorum