Selale_bati Senay19 aynen ben acikligim varmis 5cm yarin yatisim yapilcak hic sancim yok suyum gelmedi cok korkuyorum
Ebruklft Senay19 çok fazla korkuyorm okadar çok düşünüyormki her gece rüyamda doğuma gidiyorm ama sonucu göremiyorm 🤭😂 nasıl olack bilmiyorm 🤦🏻♀️
azm Selale_bati senin adına çok sevindim ne güzel açıklığın var suni verirlerse de hızlı açılır belki de birkaç saatte bebişine kavuşursun güzel haberlerini merakla bekliyrm allah hepimizin yardımcısı olsun bol bol dua edelim
Misskaynak Selale_bati yaa ne guzel cok kolay dogurursun canm 5cm acilmis gerisi cok kolay olur bak goruceksin 👌🏻👏🏻💓
MeltemKocamer Valla korksak da korkmasak da o çocuğu çıkaracaklar ordan 🤦🏻♀️Ben de korkuyorum ikinci olmasına rağmen🤣
Damlademirr Bende çok korkuyorum kızlaaaar nasıl çıkacak o çocuk bilmiyorum o ameliyat kıyafeti ortam düşüncesi bile beni ürkütüyor :(
Gizemselcuk Cuma günü suni sanciyla doğumum başlatılacak deli gibi korkuyorum valla ama açıdan falan değil başıma ne gelecek korkusu var. İçimden insan çıkacak düşüncesi aklıma geldikçe deliricem gibi hissediyorum 🤪
Mervece30 Ben çok cesaretliysim normal olacak inş Bugün nişanım geldi doğumhaneye yatırıp geri taburcu ettiler açıklık 1 cm Şimdi sancılarımı bekliyorum korkuyorummm Sancım da var ama hemen gitmek istemiyorum
Burke Mervece30 hastaneye gitmek icin sancilarin cok mu siklasmasi gerekiyor? Yani gec kalmis olabilme durumumuz olur mu gunumuz geldiginde? Surekli acikliginizi kontrol etmeleri gerekmiyor mu? Kafamda deli sorular ☺️
Mervece30 Burke evet 10 dk 1 e düşmesi gerekliymiş Suyun gelince bekleme hemen gel dedi Sadece nişan geldi Kendi sancını bekleyelim suni sancı vermek istemiyorum dedi doktor
Mervece30 Burke tabi siz yine de öyle bi durumda gidin bazılarının sancısı olmadan açılması oluyomuş riske atmayın kişiden kişiye değişiyo
MeltemKocamer Senay19 valla korkutmak gibi olmasın ama benim canım çok yandı.baya iktirdi elini içeriye çocuğun kafasına mı dokunmaya çalıştı ne yaptı bilmiyorum ama psikolojimi etkilemişti o zamanlar..ama şimdi direkt sezaryen olacağım için hiç o işe girmem..