aysegul1y Annesi-yavrusu merhaba bugün kalp atışını gördük ama duyulmadı sadece sinyallerini gördük ekrandan inip çıkıyordu ve minik bı nokta seklinde doktor kalbi de gösterdi:") beslenme kesesi de oluşmuş
nilayarya aysegul1y bugün 6+6 olduk ❤️ doktora gittim kalp atışlarını dinledik. 6+1 dedi doktor ama ultrasonla aynı gün olmaz zaten 2 hafta fark olmadıkça sorun yok dedi
Eebasar Mide bulantınız başladımı ? Ben dünden beri geberiyorum. Kızılcık şerboyu bile izleyemedim ağrıdan. Kusamıyorum da kussam rahatlıcam sanki ama yok
aysegul1y Eebasar benim aç olduğumda midem bulanıyor sabahları ve aksam geç saatlerde. O yüzden sık aralıklarla beslenmek gerek galiba. Kusmam hiç olmadı ama midemde ekşime oluyor ve öksürme ihtiyacı hissediyorum
Irem95 Eebasar aynı durum bende de basladı bugün 6+1 olduk dün itibari ile midem asırı bulanıyo ama kusamıyorum sadece bulantı var zorluyo beni
Nilayy95 aysegul1y sabahları ağzımda metalik tat var akşamları yatmadan önce nedense midem bulanıyor ama böyle kusacak gibi değil kuru bir bulantı
diyarnursezer Senaaaskr merhaba 6+1 temmuz başı görünüyor ama muhtemelen haziran 20-25i arası olur doğum
Pinnar7 Benim de 6+2 geçen hafta keseyi gördük.7+1 de de kalp atışını duyacağız inşallah. 4 Temmuz doğum tarihi verdi inanılmaz duygusalım bir de o küçük kalbini duysak 🥲🥲🥹💕
Nilayy95 Senaaaskr 5+1 ilk doğumum sezeryan olduğu için doktorum temmuzun ilk haftası alırız bebişi dedi 💕
Nilayy95 Senaaaskr evet önce normal doğumu istiyorlar. Ablam özelde yaptığı halde normal doğum yapmak istedi ikisinide normal doğurdu. Fakat ben sağlık problemleri nedeniyle sezeryan yapmıştım normalde bende normal istiyorum 🥹
Synonyms 2019 temmuz annesiyim buradaydim simdi hayirlisiyla 2025 temmuz annesi olmak icin buradayım:)