Senaaaskr Civcivsu98 Bende 7. Hafta sat a göre ama bebiş 5 haftalık 18 kasımda kalp atışı için gel dedi bakalım insallah atar minik kalbi
Civcivsu98 Senaaaskr bugün özele gittim bebek de çok sağlıklı kalp atışları ultrasonda görüldü hemen dün göremedi düşürme teklif etti devletteki doktor hakkımı helal etmiyorum bir gecede 50 yaş yaşlandım kesinlikle özele gidin insan muamelesi görün 6+0 göründü kesenin haftası özelde ve kalp atımı vardı
Irem95 5+4 bizimde 5 temmuz gözüküyor doğum için 🙏🏻 5+2 de doktora gittim keseyi gördü ama bebişi göremedi biraz daha büyümesini bekleyip öyle gideceğim tekrar
Neselle Merhaba ben de uygulamaya göre 5+5 günlük hamileyim. Bugün doktora gittim kese göründü ancak bebek gözükmedi, 19 kasımda tekrar gelmemi istedi
Meltemozi Hummomy evet bugün gittik duyduk çok şükür 6+2 yim ama doktor 6+5 dedi bi sıkıntı olmadığını söyledi
Tgball 5+6 😇 ultrasona hiç gitmedim. 14 15 Kasım gibi randevu alıp hem keseyi hem bebeği görme niyetim var eğer her şey yolundaysa🙏 herkese güzel sonuçlarla dönmek nasip olsun
Eebasar Bende bugün gittim 6+0 aslında bebişi gördük kalp atışınıda gördük ama dinleyemedik. 5+5 dedi doktor. Doktordanda azarı yedim çok kıpırdıyormuşum tövbest. Haftaya tekrar gidicez mecbur. Milyarlarca test istedi.bakalım
aysegul1y Annesi-yavrusu merhaba bugün kalp atışını gördük ama duyulmadı sadece sinyallerini gördük ekrandan inip çıkıyordu ve minik bı nokta seklinde doktor kalbi de gösterdi:") beslenme kesesi de oluşmuş
nilayarya aysegul1y bugün 6+6 olduk ❤️ doktora gittim kalp atışlarını dinledik. 6+1 dedi doktor ama ultrasonla aynı gün olmaz zaten 2 hafta fark olmadıkça sorun yok dedi