Annesi-yavrusu Meltemozi cumartesi gideceğim bende 6+6 olacağız inşallah umarım Hersey yolundadır duyarız kalp atışlarını 🦋
Civcivsu98 6+3 bugün kese göründü ama içinde bebek ve kalp atışı görünmedi benim gibi geç döllenme olup kalp atışı olmayan var mı
Senaaaskr Civcivsu98 Bende 7. Hafta sat a göre ama bebiş 5 haftalık 18 kasımda kalp atışı için gel dedi bakalım insallah atar minik kalbi
aysegul1y Annesi-yavrusu merhaba bugün kalp atışını gördük ama duyulmadı sadece sinyallerini gördük ekrandan inip çıkıyordu ve minik bı nokta seklinde doktor kalbi de gösterdi:") beslenme kesesi de oluşmuş
aysegul1y Ebrugunesss kan vermeye gittiğimde doktor başlamamı söylemişti öncesinde de bir ay kullanmıştım
Mervebalemir Selam annişlerrr 🐣 Bugun 5+3 olduk İstanbul Avrupa yakası için önerebilileceğiniz hastane doktor varmıdırrr ??? Avicenna Gültepede Cem beyi duydum suan seceneklerimde o var 🤰
Duruduru2021 Mervebalemir ilk doğumumu orada yaptım doğuma kadar herşey güzeldi ama doğum çok kötüydü normal doğum yaptım ebe doğurttu desem yeridir yani doktor son anda geldi suni sancıyla beni saatlerce mahvettiler