Sazenin deryabilir34 ya çocuk çok zorbalığa uğrar psikolojisi çok etkilenir endişesi var bende de yoksa ismi çok beğeniyorum
Sazenin deryabilir34 ya işte zorba biri olursa illa bir şey bulur dalga geçecek 🫣 bile bile ateşe atmak mıdır bu çocuğu
deryabilir34 Sazenin kerem isminde dalga geçilecek birsey yok belirttiğiniz o adının başına si koyarlar bilmem ne bu lafı ilk defa burada okudum herkes kendinden bilir işi dalga meselesini takmayın ona buna jest olsun diye doğurmuyorsunuz sonuçta hangi ismi isterseniz o ismi koyun🥰🥰
skulentizm Asla aklıma gelmez gayet güzel isim. Ben de kızıma defne koyacağım bana da sakın koyma defnetmek gibi defin gibi dediler ama dinlemedim
Sazenin skulentizm işte böyle düşüncelere göre hiçbir isim kalmıyor geriye her isme bi şey söylenebilir yani , adıyla yaşasın inşallah minik yavrularımız ✨
RabiaK27 Sazenin benim kızımın adı da duru🌸 onada duru sabun diyorlar🙄 ne güzel pislikleri temizliyor bende bu espriyi yapanları temizlesem ne güzel olur diyorum susuyorlar 😂
Meltemm21 Sazenin çok saçma ya akran zorbalığı sadece isimle olmuyor ki siz ne isim koyarsanız koyun eğitimsiz bir ailede büyüyen çocuklar her türlü dalga geçerler önemli olan bizim çocuklarımızı o şekilde büyütmememiz
Beyazmelekkk Sazenin benimde oğlum olacak Kerem ismi evet güzel hoş olabilir ama açıkçası benim bile ilk aklıma saçma sapan böyle şeyler geldiği için ben koymak istemedim. Bu benim düşüncem.
Gemeze susam_18 benim oğlumun adı da Bulut Arel daha ilk söylediğimde ariel dediler😵💫 Hiç umursamadım çok güzel bir isim bence
Sazenin Happy-melek1997 hevesim kırılmadı sadece çocuğuma bile bile zarar gelsin istemiyorum, hala içimr çok sinen bir isim
Sazenin Rabiamina amin inşallah, her şeyle dalga geçer geçecek olan amaa bile bile ateşe atmak diyorlar bu da öyle bi şeye sebep olmak istemem. Ama isim de çok içime siniyor
Rabiamina Sazenin siz çocuğunuz için şimdiden savunmaya gecmelisiniz. Bunu söyleyen insanlara karşı şimdiden susarsanız eğer bebek doğunca bunun yarasını bir de bebek alır. Sürekli eleştiri dalga konusu olur konu değişir sadece. Anne olarak pasif olmayalım ki çocuklarımızın ruh sağlığını saçma sapan insanlar bozmasın. Ben böyle düşünüyorum
Sazenin Neferut güçlü durmak lazım böyle eleştirilere doğru diyorsunuz. İllaki bizi eleştiren olacak çocuğumuzu da dirençli hale getirebilirsek çok da sorun olmaz ama inşallah iyi insanlar çıksın hep yavrularımızın karşısına , iyi insanlardan olsunlar
Neferut Sazenin Kötü insanlar her yerde var karşısına zorba insanlar çıkacaksa adından değil sadece zorbalayacak binbir türlü kusur bulurlar. Çocuğu da özgüvenli şekilde yetiştireceğiz zorbalığa boyun eğmeyecek öyle insanlar için sakın isimden vazgeçmeyin çok güzel isim gerçekten
Sazenin Balbebek012 biskrem, çokokrem ve krem peynir falan da diyorlarmış da en yaygını buymuş 🫣 bende ismi düşünürlen hiç aklıma gelmedi vazgeçmek de istemiyorum
Sazenin Arkeo-kadin12 benim de çok içime sindi , sağlıkla doğsun inşallah Keremlerimiz 🥰 vazgeçmek istemiyorum, zorlama olsun diye bi isim daha eklemek istemiyorum. Hep iyi insanlarla karşılaşsınlar adlarını gururla taşısınlar inşallah ✨
imran71 Sazenin ya ona kalırsa zamane çocuklar herşeyle dalga gecio ki, kerem duyulmadik bı isim değil kafanıza takmayın akıl verenlere bakmayın onu siz doguracaksiniz
Sazenin imran71 eşim de ikinci ismi kolaylım okulda onu kullanır deyince iyice karşıtı kafam. Ama çok isime sindi başka bi isim yakıştıramıyorum onun ismi bu olmalı gibi geliyor
Sazenin Patito__ Nasreddin hoca fıkrası vardı ya eşeğe binmeyle alakalı. Elin ağzı torba değil ki büzesin. Kimseye yaranılmaz bu zamanda 🫣